Új hozzászólás Aktív témák

  • grimm2015

    senior tag

    válasz Yodamest #64743 üzenetére

    10 játékból 4szer voltál MVP, amiből az igazság az, hogy 3ACE. Tehát elméletileg lehetsz jó, csak ez a gyakorlatban nem tudod kivitelezni, MÉG MINDIG. Lux most baromi erős, azoinban te folyamat tudsz veszíteni vele.
    Én a vereségeidre figyelnék, nem a győzelmedre (és nem azért mert abból van több).


    Mindig előállsz egy teóriával, hogy te mennyire, de mennyire a saját szinted fölött vagy, de nem... nagyon nem, még csak véletlenül sem. Te nem 500 játékot játszottál goldosként, hanem annyi kellett ahhoz, hogy elérd, de elméletben te könnyen eléred a plat szintet majd.

    Sokszor " használhatatlannak" érzed a csapatod, de majd nézd meg azt is, hogy mit tudtak játszani melletted az adc-k, lehetőleg ne akkor, amikor az egész csapat jobb volt a másiknál.
    Nem is igazán tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor egy suppnak kell splitpusholnia.
    Még mindig a support szerepében tetszelegsz, de neked az elsődleges dolgod az, hogy a saját adc-d fel feedeld, nem az, hogy te legyél a dmg king, és hogy elvidd a killeket meg a famot pusholás közben.


    Egy ilyen adc melletted 1/14/0 tudott produkálni, akit megelőztél farmolásban.

    Persze más a statisztika, meg a számok, mint a valós játékkörülmények, de nálad valahogy sosem azt tükrözik, mint amit állítasz.

    Ha ennyire jó vagy, akkor játsz lux midet, mert ha te nem azt csinálod amit kell, akkor még van lehetőség arra, hogy az adc ne legyen szar a csapatban.
    Mint amikor én is 0/0/10 játszok adcvel, a végére meg szarabb vagyok mint az ellenfél adc, mert minden killt elvettek tőlem.

    Battlenet: Grimm#22690

Új hozzászólás Aktív témák