Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Sordoran #53091 üzenetére

    Én sem értem ezt a sok hős dolgot, persze ebben meg a skinekben a lóvé, meg hát új hős új skinek stb szal jó kis kohézió ez. Viszont valahol meg kell, hogy álljanak mert még "csak" 150 hős van, de mi lesz ha lesz 250? Lassan elérünk oda, hogy már overhelming a dolog és egy élet is kevés lesz ahhoz, hogy valaki az összes hőst akárcsak 1X is kipróbálja.

    Reworkolni bőven lehetne, kitudja lehet idén kiadják az új champeket és egész jövő évben csak reworkok lesznek. Evelyn-t ígérgetik egy ideje, Anivia, Nunu, is már múzeumi darabok.

    Ez a Kayne meg egyszerűen nem fér a fejembe annyira broken... írta itt valaki, hogy 3v1-es szituból 2 killel kijött és még túl is élte, hát valahogy a szemem sem rebbent meg ezen a hsz-en. Full DMG-re építve drakhtar, Youmuu stb olyan tankos, hogy 3-an kellenek hozzá, hogy leburstoljék, de közben meg top dmg-et tol ki. Ja és ha netán már ott vagy, hogy megölnéd, egyszerűen kisétál egy falon és még vissza is tölti magát... olyan az a karakter mintha valami fejlesztői eszköz GM MOD lenne, ami véletlen bekerült a játékba.

    GoodOldTimes az accodon ügyködjél papi, az idő vészesen múlik, kéne már egy jó "supp" :)
    Tegnap bedobott suppnak, na mondom great, de nagyon VI-t akartam menni szóval VI supp lett belőle. Hát nagyon bevált, nyertünk mint állat és elég sokat hozzátettem a győzelemhez. Nagyon jó!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák