Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Plata #48759 üzenetére

    Amúgy ez is annyira igaz, velem is többször volt már, hogy aki beírta, hogy plz dont feed meg very important match stb. pont az ment be egyenesen a dzsungába és feedelt mint őrült.

    Tegnap én is borzalmakat éltem át, mindig megfogadom hogy blind módot nem játszok, csak hát az ember gyorsan akar meccset meg egyébként is suppot játszottam volna, mondom akkor miért ne. Á de nem szabad újra rájöttem. Az 5 meccsemből 4 eleve olyan volt, hogy 4v5-ben kellett játszanunk, onnantól már bukó az egész, mert a csapattársak is nagy ratyik. Katarinánk egyik meccsen valami 1-14-0-ba volt 15 perc után, de legalább rendes volt, mert írta hogy sorry nem tudta, hogy reworkolték. (mondjuk ez is elég érdekes, meg azért annyit nem változott, hogy 1-14-0-t csináljon vele valaki csak a rework miatt na mind1) Szal úgy azért nehezek ezek a meccsek, hogy eleve 4v5 + még ilyen 1-14-es emberként is van és nem 1 hanem inkább 2 de volt, hogy 3. Enemynél persze mindenki hozza amit kell, szép statok megvannak 5-en senki nem dc-zik stb. nem értem...

    De minden meccsel tanul az ember és nincs olyan, hogy elvesztegetett idő, én ebben hiszek szóval, hogy a tanulságokat is levonjam: mentem Poppy-t, hát skacoook! Poppy megint olyan, mint a rework után volt, kurrva erős! Egy időben a nerf miatt játszhatatlan volt, de úgy látszik kapott valami hidden buffot, mert 1 kombóból eltüntetek megint egy adc-t úgy, hogy full tank vagyok csak IBG-m van. Szóval ez nagyon jó hír, mert imádom Poppyt, ideje leporolni és elővenni S7-re :)
    UI: ja és az új stunra shieldet adó mesterség is nagyon erős rajta

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák