Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    válasz micafighter #43719 üzenetére

    HEXTECH BARKÁCSOLÁS
    Tömören akinek nem világos:

    Bevezették ugye a Hextech barkácsolást.
    Ennek örömére mindenki kapott egy kulcsot és egy ládát.

    Több ismerősömmel kinyitottuk mindenki egységesen kapott egy "Skintöredéket", 800 Db esszenciát, egy "Őrszemkinézet töredéket" és egy "Kulcstöredéket".

    Vegyük például a Skint. Mit is lehet vele csinálni?

    1, 1 hét ingyenes próba (Bérlés)ez semmibe nem kerül de utána már nem lehet semmit csinálni vele, egyszerűen eltűnik.
    2, Be lehet olvasztani (Szétbontás)esszenciává (325 db esszencia).
    3, Véglegessé lehet tenni a Skint (Örökre elérhető - Fejlesztés, ennek 675 esszencia az ára)
    4, Tovább lehet barkácsolni (Újrasorsolás): Ehhez 3 db Skin töredék szükséges és kapsz egy véletlenszerű Skint amit felhasználhatsz eszerint a 4 pont szerint.

    /A többi tárgynál ugyan ez a helyzet csak az esszenciaárak másak. Mondjuk egy őrszemkinézet véglegessé tétele feleannyiba kerül mint egy Hőskinézet/

    Gyakorlati példa: Nekem a ládámban "Királynő Ashe" volt + 800 Db esszenica + őrszemkinézet + kulcstöredék
    Én a Skinre választottam a fejlesztést 675 esszenciáért és végleges is lett. Az őrszemkinézetet meg kibéreltem egy hétre mert csak 125 esszenciám maradt de a véglegesítéshez 340 db kellene.

    Miket nyithatunk Hextech ládából? Esszenciák, Hősök, Idéző ikonok, őrszemkinézetek, Skinek.

    1 Hónapban ajándékként maximum 4 Db Láda lesz elérhető azoknak akik maximum hősismeretet érnek el egy adott hőssel vagy S+-os meccseket játszanak. Visszamenőleg nem jár a hősismeret miatt. Ezt a békát sajnos le kell nyelni.

    Az még nem világos számomra, hogy több dolgot is tartalmaz-e egy láda mert ugye a mostani ajándék úgynevezett vevőcsalogató láda volt azaz több dolog is lehetett benne emiatt. Bár amikor szeretnék ládát venni azt írja "Véletlenszerű hozzávalókat találhatsz", ami azt jelenti több dolog is van a ládában.

    Hogy megéri-e az árát? Szerintem igen. Ugye nyitható Ikon is ami számomra azért jó mert elérhető lesz sok olyan ikon "ami már nincs forgalomban". Ez igaz a Skinekre is. Nyitható belőle Legacy Skin is azaz ami már nem elérhető! A PAX, Collectors Edition, Rusty Blitzcrank, Urf The Manatee Warwick és a Championship Rivenen kívül az összes Skin kinyitására van esély.

    Miért jó dolog? Mert ingyen Skinekhez lehet jutni nem kell RP-t tölteni.
    Kinek rossz? Aki Skineket akar venni RP-ért és ezt a megoldást választja az lehet csak félsiker is mert nyithat hősöket is vagy ikont amire lehet épp nincs szüksége. Jöhet belőle 520-as Skin is és olyan hősre amivel nem szeretne az illető játszani de meg van neki a hős. Ekkor hármat lehet barkácsolni de az is költséges lehet. Aztán a végeredmény se biztos, hogy tetszene :) Skinekre biztosabb megoldás ha magunknak küldünk Mistery Giftet (a végeredmény majdhogynem ugyanaz) bár ennek száma napi szinten korlátozott. A Hextech Ládanyitásnak nincs korlátja.

    Aki kinyitotta leírná milyen Skin jött a ládából? Kiváncsi vagyok :)
    Nekem a Normális Accounton: Királynő Ashe (Legacy)
    A kicsin: Főnix Quinn (975 RP)

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák