Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz Beni97 #38657 üzenetére

    Szia, en meg unranked vagyok igy fogadd a javaslataimat megfelelo szkepticizmussal :) Raneztem az op.gg profilodra ott is most az Annie jatekaidra szurtem.

    11G 4W 7L (Ebben normal, Ranked meg ARAM is van asszem). A lenyeg, hogy a 4W kozul 3x upgradelted a trinketet mig amikor vesztettel akkor 1x sem. Tovabba az is latszik, hogy volt nem is egyszer, hogy sok halalod volt te megsem vettel wardot mideskent. Gondolom sokszor haltal meg ganktol ilyenkor megsem vasaroltal wardot hogy ezeket megelozd. Szerintem -sot hat biztos- tul sokszor halsz meg Annie-vel :( Nem azt mondom, hogy ilyen szempontbol biztonsagos champ, mert nincs igazan jo escape-e, de pont emiatt jobban kell hlyezkedni vele es biztonsagosabban kell jatszani vele. Probald meg a CS/min-t 5,6 korul tartani stabilan, sajnos sokszor nagyon keves a CS. Szerintem csak akkor elfogadhato, hogy nem vettel + wardot amikor nagyon kevesszer haltal meg vagy nagyon fel vagy feedelve es nem volt ra igazabol szukseg.

    + esetleg probalj ki egy mas buildet. Te a ROA fele utat koveted, esetleg probald ki ezt. En ezt szoktam epiteni vele (bar mondom unranked vagyok, szoval ez csak egy javaslat nem is tanacs igazabol).

    1. Morello (AP, CDR, ManaRegen) minden ami kell
    2. boots
    3/a. mostanaban Rylai-t epitek mert buffolva lett meg ad + sustain-t
    3/b. Luden's
    4. Raba
    5. Zhonya

Új hozzászólás Aktív témák