Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz kenwood #37469 üzenetére

    De ha valaki "passzív afk", mert már nem érdekli a kör csak leafkol, mert szerinte a meccset buktuk, de nem lép ki majd kicsit mozog a kezdőn stb. az ellen ez a rendszer sem ér semmit és mégis van afk meg még sincs..

    (#37471) Mottie: nem mindenki játszik napi 10 rankedet akár ezek miatt is, mert pont abba a 2-3 retardáltba futsz bele az elején pl. amivel elveszik a kedvedet az egésztől.. ezért nem érdekel engem sem a ranked pl. meg hogy ki hova van besorolva. Nagy számok törvénye alapján biztos eljutnék én is a goldba csak kibaszottul nem játszok annyit, mert egyáltalán nincs kedvem ahhoz, hogy mikor hazajövök játszok 2 kört meg 2 kört még később estefelé pl. ami belefér és ebből 3 tutira lutri, mert mindig van 2 retardált aki szétcseszi a játékot akármilyen carry vagy meg nem odavaló.. Nem azt mondom, hogy nem lehet kikapni stb. de amikor valaki halállal kezdi a lanet miért nem lehet defenzívebben játszani és megérteni, hogy 1 kill még nem feed, de 3 már az és nehéz javítani főleg ha ugyanolyan világtalan módjára játszik utána is az illető, mint előtte..
    Nagy számok törvénye alapján a kis játékszámot figyelembe véve pedig azt kizárt dolognak tartom, hogy 10 meccsből biztosan lesz pl. 5-5 vagy 4-6 jó-rossz amivel előrébb kerülhetek, mert a gép nem így sorsol be pl. ezt a 10 játékot nézve amit tolnék pl. 2-3-4 nap alatt, mert épp annyira van kedvem a lolhoz.

Új hozzászólás Aktív témák