Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    Most, hogy akciós Aatrox, játszogatok vele, és határozottan tetszik.
    Most reggel is, szokásos módon bevezetésnek, ébredő körnek egy Intermediate Bot-ot toltam. Az eleje már jól kezdődött. Kata top, mid Varus, Malphite smite-al flash top, ashe bot. Egyszer szólok, hogy ez így nem a megfelelő, de senkit nem érdekel, szóval mentem ashe mellé segíteni. First killt megszereztük, majd elkezdtem mészárolni boton. De nagyon. 9 killt beszedtem, mire először recalloztam. Gyors vásárlás, majd go vissza teleporttal. Addigra a csapatom olyan szinten láthatóvá tette, hogy semmi fingjuk a játékról, hogy élmény volt játszanom. Hamar eljött a következő recall ideje, megint beszedtem pár killt. És kiviláglott, hogy Katával a gyerek egy valamit tanult meg. Killt lopni. Levertem 1v2ben két ellenfelet, hát nem belopta a másodikat? És közben csak ott szaladgált körülöttem. Oké, írtok tovább. Végére ezt hoztam össze, némi taktikázás és pár halál árán (Meg egy ADC build segítségével):

    Mondom, ez intermediate BOT! De még a saját csapattársaim is kb bot szinten tudtak! (Ez a LVL2 varus és a LVL3 Ashe esetében talán elis nézhető, de a másik kett 22 (Kat) és 24 (Malp).)

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák