Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz hemaka #36795 üzenetére

    A pólusban néztük végig, azt hittem amúgy hogy már a 4. meccsen meglesz a Fntic győzelme. Ahhoz képest a 4. meccset úgy hozta az UOL, hogy csak pislogtam.

    És az 5. is jól indult nekik. Nagyon ügyesek a srácok, ha lett volna még egy év tapasztalatuk LCS-ben, szinte biztosra mondom hogy behúzzák. Nem volt annyival jobb a Fntic, hogy simának mondtam volna ezeket a meccseket. :)

    És első meccsen a troll pick... azon de besírtam :DDD - egy- egy Varus Q olyanokat tépett, hogy visítottunk a gyönyörtől.

    Viszont a szervezésre azért lenne pár keresetlen szavam.

    Tudom hogy valamivel el kell foglalni a népet... és azt is értem, hogy a szünetben a szakértői kommentárok alatt leveszik a hangot... bár ha őszinte akarok lenni, engem ez rettenetesen irritált.

    De az pláne, hogy még mindig a 12 évesek "versikéit" kellett hallgatnom egy szutykos fehér - rajta piros Arial betűkkel "Hajrá UOL" feliratos nyakba akasztóért, és szinte minden egyes vers után kínos csönd következett a moziteremben. Nem is voltunk bent ha nem volt muszáj.

    Viszont az már igazán dühített, amikor a banok és pickek idején is az újabb Csacsis csodaverset hallgattam "Gergő vagyok, 12 éves"-től. Legyen már tiszteletben tartva, hogy vannak akik a meccsért jöttek oda, és marhára nem azért hogy ezt hallgassák.

    Mindegy, öreg vagyok én már :D

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák