Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
És innen elvesztettük Játék közben úgy éreztem, hogy a Jinx és az Elise feedelte el, de Vaynenek se volt sok killje, és nálam én is meg Nasus is elvoltunk feedelve. Nem tudom, hogy kellett volna csinálni.
Mára sztem elég volt ennyi. Nem akarom tovább gyarapítani a 4-es lose streaket. Talán majd egy Jarvan game megtöri a jeget.
[ Szerkesztve ]
-
petcsike
tag
válasz Mottie #24548 üzenetére
Pedig jó móka volt ez a küldözgetés. Most meg félkarú rablózni fog mindenki Nemtudom melyik megoldás jobb, de azért bepróbálok megint egy párat
Tudod mit jelent az, hogy Nemezis? Az érintett erõsebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetõen. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat. Én.
-
Lokids
addikt
Ez a gifteskedés hogy fog működni?
Nekem a felsoroltakból összesen 2 karakter van meg. 50% eséllyel kapom meg az egyiket a kettő közül? Gondolom olyant úgysem ad, amihez nincs karakterem.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Mottie
őstag
-Jó kezdésre belehúzok a dmg itemekbe/illetve azzal kezdek amivel leginkább ki tudom használni az előnyömet az aktuális lane ellenfelemmel szemben
-Ha nagyon megy a snowball akkor a defense itemeket sokszor ki lehet hagyni (champ függő)
-Cipő választás is mindig adott helyzettől függ
-Defense nyilván ellenfél teamcomp
-De pl Dianánál van, hogy attól függ mi a feladat: Ha nincs más initiator, akkor Zhonyas rush, hogy be tudjak ugrani közéjük, ha splitpush kell valamilyen okból (gyengén megy, vagy pont hogy splitpush ellen gyengén védekezik az ellen) akkor Nashor's rush. Ha nagyon aprítok akkor Abyssal -> Deathcap stb, stb...
Be Victorious!
-
batai15
félisten
Eggyik ismerős azt mondja azért vagyok jó garennel mert unskilled. Ez igaz? Már mint hogy garennel nem lehet rosszul játszani? V jax renekton stb?
-
archie17
tag
válasz batai15 #24560 üzenetére
Ne vedd fel az ilyeneket. A játékteljesítmény 80%-a nem a hőstől függ, hanem: helyezkedéstől (mikro és makro), döntéshozataltól, wardolástól, lehetőségek meglátásától, csapattal való kommunikációtól. Abban igaza van, hogy egy skillshotos hősnél a végrehajtás is nehezebb, de a championok azért elég jól ki vannak egyensúlyozva, szóval amit az autotarget képességek miatt megnyersz, azért mással fizetsz.
-
batai15
félisten
-
törölt tag
Phantoml0rd megint ragelt Amumu Q-t nem sikerült dodge-ni.
-
Noddy
senior tag
Érdekes volt a mai ranked... 21-dik percben beverték a mid inhibitorunkat, lebaronoztak, de mégis megnyertük a 46-dik percben...
Állandóan nasus-t és sion-t focusáltunk, mire lett annyi burstünk, hogy nem tudtak tankolni már megnyertük. Bár néha véletlenül sikerült az adc-t vagy midest is focusálni de az véletlen volt, bár akkor nem volt ace-lt le az enemy Fogalmam sincs hogy nyertük.[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
matepalfi
aktív tag
Egy kérdés:
a lol elfutna-e egy Fujitsu lifebook a532-es laptopon? csak akkor szedném le a játékot, ha elfutna, mert látom nem 1 gb, és nekem az kb 1 nap lenne mire leszedi, időt meg nem akarok pazarolni rá, ha nem fut el.
spec: 2magos proci, 4gb ram, intel hd 4000 igp. -
-
marked one94
őstag
Twich-en hogy tudjak streamelni kb milyen netre és gépre lenne szükségem?
You'll Never Walk Alone
-
adamkaa777
senior tag
válasz marked one94 #24578 üzenetére
Attól hogy hány p-ben szeretnél streamelni. Net meg legalább egy 10mbit feltöltés-t igényel szerintem hogy élvezhető legyen .
El. Psy. Congroo.
-
marked one94
őstag
-
adamkaa777
senior tag
válasz marked one94 #24581 üzenetére
Amúgy nagyon egyszerűen kitudod próbálni letöltesz 1 stream progit kb 100mb és az megnézi neted/gépet és leírja mit tudsz streamlni hány pixel-t (persze offline game -ra nézi )
El. Psy. Congroo.
-
marked one94
őstag
válasz adamkaa777 #24582 üzenetére
Majd a dou társam megnézni neki úgy is jobb gépe van mint nekem így alapból nagyobb esélye van.
Köszi a segítségetYou'll Never Walk Alone
-
domesz
aktív tag
Jól megszívtam, többet nem is nyitok
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
batai15
félisten
A jungeles pálya futást kivel kezdjem? M yi?udyr?megvan jax,meg diana velük egész normálisan tolom.
-
törölt tag
válasz batai15 #24587 üzenetére
Yi szerintem egy jobb játékos ellen életképtelen jungelbe, semmi cc, max red buffal van értelme a ganknak is, anélkül csak rámész Q-val aztán ütöd amig vissza nem megy toronyhoz, vagy ő kezd el téged ütni, és bizony egy lee top vagy nasus elég szépen falhoz vágja yi-t.
Udyr jó választás lenne.
-
zeli
aktív tag
Lehet tolok még egyet én is, hátha kapok a zöld malphite mellé egy pirosat is!
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
tabi.tamas
csendes tag
3 próbálkozás egy Pulsefire vagy Nottingam Ezreal-ért:
1 Queen Ashe
2 Frejlord Ashe
3 Dark Crystal Ryze -
Mottie
őstag
válasz tabi.tamas #24593 üzenetére
Nottingham Ezreal -> 520 RP
Mystery Skin -> 490 RPNem teljesen értem
Be Victorious!
-
BlackSoft
addikt
válasz tabi.tamas #24593 üzenetére
Próbálkozz még 3x, és akkor rájössz, hogy olcsóbb lett volna egyből teljes áron megvenni
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest