Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz rt06 #1255 üzenetére

    1., 1v2 gankban flash és hello (hacsak nem valami stunner a támadó, mint sion, taric, alistar) Ráadásul alacsony szinten leburnstölni sem olyan egyszerű 2-en egy embert. Míg 3v2-ben 3-an le lehet 1 mp alatt burnstölni egy embert, mert elegendő a sebzés. Illetve a top és bot lanen a bokrok (folyó felől) miatt sokkal könnyebb gankelni. Középen ha nem alszik be a midder elég nehéz, mögékerülni sem könnyű.

    2., A side lane-eken a bokrokat zseniálisan ki lehet használni mind harassolásra mind a harc közben. Pl. ha AOE skilleket kasztolsz a bokorból sokszor nem látszik a bokron kívül - akkor sem ha rangeba vagy. Anivia stungolyója nem látszik mindig ha bokorból kasztolják. Pl. Nunu ulti sem látszik, ha nunu bokorban áll. Továbbá a ranged magek vagy AD-k nagyon jól tudnak ki-be táncolni a bokorba és az ellenfél vision-t veszt rajtuk, nem tud visszalőni. Nagyon idegesítő taktika, mikor teemo áll a bokorba (ráadásul stealthbe) és 5-6 mpként kiugrik move quickel, belédlő és hopp, vissza a bokorba.

    3., Harass az, mikor előkészíted a killt. Nem mész rá erőszakosan minden skillel az ellenfélre, csak 1-1 skillel vagy autoattackal szépen leszeded a hpját annyira, hogy egy burnstel meg lehessen ölni.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák