Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiga_667

    tag

    válasz rt06 #1233 üzenetére

    Carry: Többféle értelmezése is van. Az egyik gyakori szerint az a carry akit a csapattársaknak kell végigcipelni a játékon (védeni, etetni lasthitekkel és killekkel, stb.), hogy aztán a végére feltápolódva szétalázza az ellent.
    Jungler: A játék elején nem laneben van, hanem az erdőben öli a neutral creepeket.
    Ajánlott tárgyak: Szerintem egy kezdőnek simán érdemes követni, bár gyakran nem a legjobb, de teljesen használható. Amíg magadtól nem tudod jobban hogy mit kéne venni addig szerintem nem érdemes felülbírálni. (Persze azért a meccstől, adott ellenfelektől függően érdemes lehet rajta módosítani, de ehhez megintcsak kell egy kis gyakorlat.)
    Rúnák: Lvl 20-ig szerintem felesleges, addig meg már belejössz annyira hogy tudd kinek mit érdemes venni. Általánosan jó szokott lenni a választott hős sebzéstípusa szerinti magic penetration vagy armor penetration, meg mondjuk hp-vel is nehéz mellélőni, mindenkinek jól jön egy kevés plusz az elején. A többire meg úgyis rájössz menet közben, pl. ha gyakran elfogy a manád akkor rakhatsz manaregent; ha könnyen ölnek eleinte a nukerek akkor magic resist, stb.
    Mastery-k: Fizikai sebző hősnek attack listából válogass, tanknak defense, supportnak meg nukernek meg a maradék. Mire lesz annyi elosztható pontod hogy komolyabban befolyásolná a játékot, addigra rá fogsz jönni magadtól hogy kinek mit érdemes.

    Holnap este akár játszhatnánk egy párat, aztán majd magyarázok még.

Új hozzászólás Aktív témák