Aktív témák

  • SSwift2

    tag

    válasz #75912448 #8008 üzenetére

    Ez tényleg így van, ahogy mondod. Engem sem érdekelt ez a panel dolog, de mióta kiderült, hogy MVA van benne kissé bosszant a dolog. Utána bementem egy áruházba, ki volt téve 4 db 42LE5300 és mindegyikben MVA panel volt. Nem tudom miért nem IPS-t tesznek bele.
    Egyébként meg vagyok vele elégedve, nekem nem lötyög a panel benne, korrektül össze van rakva, semmi nagyobb hibát nem vettem észre. A feketéje jó és fullHD filmeknél marha jó a képe. Bevilágítás van valamennyi, de nem vészes. Egyedül az zavar, hogy ha nagyon oldalról nézem, akkor kékül. Összeségében nem bántam meg a vételt.
    Igazából soha nem akartam LG-t, de előtte volt egy Samsungom ami 3 év után bemondta az unalmast és 97e lett volna a javítása. Na mondom akkor Samsungot mégegyszer nem veszek. Philips 5405-ös szériát és LG-t nézegettem még, és mivel nincs médialejátszóm fontos volt, hogy sokmindet lejátszon. Kipróbáltam filmekkel, a Philips szinte semmit nem játszott az LG viszont sokmindent. Na meg az 5 év gari is az LG mellett szólt, így ő lett a befutó. Ennek ellenére nem biztos, hogy mégegyszer ezt venném.

Aktív témák