Hirdetés

Aktív témák

  • redstar16

    tag

    válasz c41r0^ #4063 üzenetére

    De örülök, hogy válaszoltál. :)
    Végre egy hozzáértő aki tud segíteni... Mert ezek szerint a boltban nem nagyon értettek a dologhoz.
    PC módról beszéltek ott is a Samsung-nak volt egy olyan HDMI bemenete ami PC néven van elvileg arra csatlakoztunk. A SHARP-al kapcsolatban azt mondogatták, hogy abban van direkt PC mód a Samsungban pedig csak csatlakozó.
    Mivel nem akartam annyira pofátlan sem lenni a boltban, így nem kértem tőlük, hogy zongorázzuk végig az összes beállítást.
    Fateréknak van egy 42"-os Samsung LCD-je ami szintén FullHD-s (típust nem tudok, 200k volt bő fél éve és nem ledes), és annak is van PC-s HDMI-je és azzal is ilyen "szellemes" volt a kép (köszi a szakzsargont).
    Szerintem holnap megnézem azon a beállításokat amiket írtál és ha be tudom lőni akkor a 32C530-asnak is tudnia kell legalább ugyanazt produkálnia, nem?

    Végre el tudom mondani, hogy az összes TV amire rákötöttük a gépet szellemképet adott mindezt frankón túlszaturálva. Valami kegyetlenül förtelmesen nézett ki a desktop...

    Ezer köszönet, most lehet megmentettél +80k pénzkidobástól. :R

    T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.

Aktív témák