Hirdetés
Aktív témák
-
Veyron
tag
Hello
Két lcd között vacillálok a sony 40V3000-es és a 46D3000-es között. Amire használnám elsődlegesen árfolyam grafikonok megjelenítésére -Pc-vel összekötve- valamint dvd-re és tv nézésre. Élőben a készülékeket sajna még nem láttam. Jobban húznék a 46” irányába mivel az jóval nagyobb de csak hd-ready és pc-vel való összekötés esetén nem tudom és ebben segítsetek, hogy melyik lcd képernyőjén férne el több grafikon a 46”-os hd-ready-n vagy a 40” full hd-n? Köszi V. -
Veyron
tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor mindenféleképpen full hd kell nekem monitorként való használat esetén. Viszont szeretném, ha forma1-et akarok nézni akkor a kép kiváló legyen ill. ha dvd-zni támad kedvem akkor a fekete fekete legyen + jó minőségű a kép. Cifu a T szériás modelleket korábbi hsz-ed alapján nem igazán ajánlottad vagy ez a T3500-as más? Lehet h nekem egy D3500-as lesz jó. Köszi V
-
Veyron
tag
Szia Cifu
A W3000-es szériát kicsit drágának tartom főleg h 40” és közel 500e gondolom azért lehet ennyi mert a csúcs széria alatt van. Ha jól emlékszem akkor vhol már írtad a sony szériák rangsorát és így nézett ki ….D-V-W-X. Találtam egy másik típust a 46V3000-t ez 46”-os és full hd és kb. 540e ez nekem pont beleférne(bár nem akartam ennyit költeni de kell a full hd és a 46”-ból nem igazán akarok engedni).
Feltételezve, h a rangsor jó (lehet h nem jól emlékszem) akkor érdemesebb V szériát vennem, mint D-t. A 46D3500-as külföldi árát nézve kb 2100EUR, bár itthon mennyi lesz az kérdéses. Olvastam a logout blogodat és 1:1 pixel mapping-ről nekem eddig nem igazán volt tudomásom. Remélem ezekben a sony-kban csak van ilyen. Köszi V -
Veyron
tag
Üdv
Egy barátom szeretne lcd tv-t vásárolni és egy kicsit tanácstalanok vagyunk. Két típust néztünk ki a Sony 40D3500-at illetve a Samsung 40F86-ot. Amire használva lenne az szinte minden, (dvd, monitor, konzol, tv). Melyik lehet jobb választás?Ha vki tudná jellemezni őket pro/kontra szinten akkor azt megköszönném. Sajna élőben nem tudtuk még megtekinteni őket. Én a Sony-t ajánlottam neki, mert nekem is az van, neki inkább a samu jött be külsőre.Köszi
V
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest