Új hozzászólás Aktív témák

  • #09659008

    törölt tag

    Kedves fórumozók,

    Adott egy Samsung PS50A451P1 plazma tv. Bekapcsolva volt a tv, amikor áramszünet "következett" be. Amikor áram alatt van a tvnk, világítania kellene a piros lednek. Azonban az áram szünet után nem világít. Volt már egyszer erre példa, akkor néhány napig konektorból kihúzva volt a tv és utána bedugtuk a konektorba és normálisan müködött. Most is kipróbáltuk ezt a módszert, azonban most nem müködött.
    Ha kihúzom a konnektorból egy 30 percre és utána bedugom, akkor kb 2-3 másodpercig ég a piros led aztán kialszik és nem történik semmi. (Értelem szerűen semmire se reagál)

    Mivel nagyszülőknél (külföldön van a tv, Ukrajnában) így az önök segítségét kérném,hogy mik lehetnek a problémák. Nem értek hozzá így biztos,hogy szervízbe fog menni a tv, de ha lehetséges, akkor kérnék ötleteket mi lehet a probléma. Mivel házhoz nem jön ki senki megvizsgálni a tv-t csak ha bevisszük, és tudni szeretném nagyjából,hogy mik lehetnek a problémák,hogy véletlenül se "rontsanak" el benne valamit,hogy plusz pénzt kereshessenek.

    Ha valakinek lenne valami ötlete mi lehet a probléma azt megköszönném,

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák