Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz macilaci78 #89032 üzenetére

    Ez nem gond. Évek óta nem lehet felügyelet nélkül nyitva hagyni az ablakot, mert a cicus szeret megszökni a tetőablakon át. Másrészt meg nem csak szúnyogok a baj, hanem a (szerintem) szemben lévő fáról rengeteg büdösbence jön be a lakásba, és komolyan, nem viccelek, szerintem csak a konyhában naponta több 10 db-ot fogtam meg mikor szezonjuk volt. Ott legalább lehetne lokalizálni könnyen(esetleg ki is megy,ha látja, hogy tovább útja), és nem vacsora közben kellene a B52-es bombázót kergetni, mert pont akkor jön elő. Harmadrészt meg déli oldal, és nyáron tunéziai meleg van így is, ha meg kinyitom, akkor még a maradék 45 fok is bejön. Az esti szellőztetés idejére meg fel tudom húzni a szúnyoghálót.

    De még azt is lehet, hogy pont annyival beljebb hozom a tetőteret, hogy nagyobb rést lehessen nyitni még lehúzott szúnyoghálóval is. Még nem tudom, nem számolgattam, hogy mennyit kéne gipszkartonozni.

    Na, ilyen rács lesz közvetlen a radiátor fölött is már egyszer, ha kész lesz a konyhabútor.
    Tényleg, lehet beszélek a konyhabútorossal, vágjanak ide nekem egy 78 cm széles konyhabútor lapot. Sőt még a munkalapból is lehetne talán.

Új hozzászólás Aktív témák