Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Orlin #79945 üzenetére

    Én is lapos varban gondolkodnék. Két darab, a ládával megegyező szélességű és mondjuk, 4-5 mm vastag. A láda mögé teszed, átjelölöd és menetmetszővel fúrsz bele menetet. Lefested feketére és meg is vagy. A láda-kerítés-laposvas közé tennék vékony gumit, egyrészt vízálló, másrészt fekete és tán nem fog rozsdálni.

    Másik ötlet, hogy szarsz a rendszerre és a postaládán új lyukat fúrsz, direkt csavarozod fel a kapuvasra.

    Szerintem a postaládával adnak két tiplit és csavart, a többit rád bízzák.

    philoxenia: a Hilti szalag nekem is eszembe jutott, de nagyon hitvány megoldás bentről nézve. :D A bilincs még csak-csak, de az is kókánynak tűnne.

    KMan: Nem foglalkoznék vele különösebben. Mindent vegyetek le róla: csavarokat, tipliket... Színével összeforgatva párban behalmozni a teherautó sarkába, derékmagasságban spaniferrel odahúzni a platóhoz. Ha faragással, rátétlécekkel díszítve van a lap, akkor a légpárnásból tennék közé.
    A spanifer alá tegyél valamit, nehogy a gurtni megkínozza a sarkokat. Egy hullámkarton 2-4 rétegbe hajtva elég.

    kunberci: kérdezd meg a bérleti feltételeket és kérj tanácsot a bérbeadótól, mire kell figyelni. Rendeltetésszerű használattól nem szoktak ezek tönkremenni, de túl lehet őket hajtani. A bérbeadós gépeket karban tartják, szervizelik, illetve a bérlési árat úgy határozzák meg, hogy a gép tervezhető élettartama alatt bőségesen megtérüljön a gép ára.
    Kaució inkább arról szól, hogy megérje visszavinni, illetve vigyázni rá.

    Ha nem bízol a használtban és nem akarsz bérelni, vedd meg újan a Makitát, aztán ha már minden betont felvertél, add el fél áron.

    amargo: 2-2,5 k/m2, felseperve, elhordva, számlával. Ha bitumenes a parkettaragasztó, akkor azt a betonig fel kell csiszolni, az drágább.

    biker: az egész sort kell egyszerre billenteni, több emberes móka. Kibillentitek a sort, amit aztán elemenként szedtek szét.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák