Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz sketchifun #74241 üzenetére

    A lépcsőház amúgy pelyhes kiscsibe stílusú sárga volt. :D Ótvaros, lepusztult, koszos, tiplikkel, azok nyomaival tarkítva, leverve... Ehhez képest egy fehér keret a fehér bejárati ajtó körül csinatos volt, mert amúgy csak pár gipszkartonlap éle és sok-sok glett volt ott saját természetes mivoltában.

    Én is azért javasoltam, hogy a faltól amúgy elütő dolgot lehet tenni csak a TV mögé, ami nem hibaként emeli ki a megerősítést.

    Fa/MDF bejárati ajtóval foglalkozunk, fémmel, műanyaggal nem, de amennyire tudom, a bejárati ajtó szerves részét képezi a küszöb, mert a hő- és hangszigetelés miatt attól komolyabbat igényel, minthogy csak odalökjek egy deszkát. Ha a tokállók alul és felül nem egyforma távol vannak (trapéz paralelogramma helyett), akkor az egyértelműen beépítési hiba, vissza kell hívni a csapatot. Hova tovább, mivel a küszöböt eleve hozzá gyártják méretben a tokhoz, a keskenyebb küszöbhöz gányolniuk is kellett.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák