Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Remekelek28 #70912 üzenetére

    Szaktopik
    Fent leírtam, hogy a rezsó és az indukciós mellett van a kerámia főzőlapos.
    Az indukciós csak az edény alatti területen adja az energiát, így hiába pl 20 cm a zóna, 15 centis edény alatt 15 centin dolgozik. Egy kerámia vígan kilátszik az edény alól. Ezen szépen látszik a fűtőszál.

    Teát vagy 3 literes zománcos fazékban főzök, ami lefedi a zónát, vagy vízforralóban melegítek hozzá vizet. Viszont a fél literes zománcos bögrében melegítem a kakaót és nem a porcelánban a mikróban. :K
    Én indukciós irányába mennék. Egy barátom megvette az indukciós beépíthető főzőlapot, fa lécből csinált neki keretet és a tűzhely fölé rakta, mert a felső része tönkrement, de a sütője jó volt és hirtelen nem tellett komplett gépre. Később persze meglett a beépíthető sütő is és egy bútorelemmel a szabadon álló tűzhelyet kis is váltotta szépen.

    Minden esetre az egy zónással sokra nem mész. A beépíthető általában fix bekötésű, persze tehetsz rá dugvillát, de akkor csak egyfázisú bekötésed lesz, ami valamelyest visszafogja a teljesítményt.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák