Új hozzászólás Aktív témák

  • hakydakillah

    senior tag

    válasz macilaci78 #56922 üzenetére

    Én eleinte azt hittem, ez olyan, mint a sütő, beszúrja az ember, és kész. De látom nem. Dillemma az egész, mert oda van vezetve a gáz, cserélném újra a lapot, és le a sok komplikáció. Whirlpoolnál láttam már üveg-kerámia bevonatút, így külsőre indukciósnak hat, tisztítani is könnyebb lehet. Kérdés a hőre hogyan reagál az üveg, idővel nem-e reped hamar.
    Indukciós meg biztonsági okokból vonz. 1,5éves fiam állandó mániája széket odatolni, és a gázcsapokkal játszani, szétszedni az egészet… Na meg ott a nyílt láng, az állandó rizikó két gyerek mellett… És ez sokkal több idővel, és többletköltséggel járna, ahogy olvasom a tanácsokat.

    Amúgy pont év elején rakattam klímát- 2egységet.Már ott mondta a klímás, hogy nem biztos, hogy fogja bírni a rendszer a 2egységet egyszerre, de nem volt semmi gond szerencsére. Kérdés mennyire zavarna be a pakliba nyáron az indukciós lap is.

    Köszi a sok hasznos infót, sajnos szlovákiai magyar vagyok, a határ mellett lakunk, kétlem, hogy pont onnan lenne ismerősöd. Viszont hálásan köszönöm a gesztust.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák