Új hozzászólás Aktív témák

  • BRIKLY

    veterán

    válasz Met #56523 üzenetére

    Nem,eszemben sincs azt csinálni,amit én kitaláltam. Egyszerűen csak eszembe jutott,hogy mi lenne,ha ezzel oldanám meg,és kérdeztem,hogy lehet-e. Közben aztán mástól megtudtam,hogy akár lehetne is,de nem ajánlott vegyes kazánhoz,mert ha megszalad a víz hőfoka,nem biztos,hogy a biztonsági szelep működni fog,a vegyes kazánt meg ugyebár nem lehet "kikapcsolni" mint a gázkazánt.
    Padláson elhelyezett,tetőn kivezetett nyitott tágulásival meg jóval kevesebb a kockázat

    Gondolom,hogy ezt itt kb minden második ember tudta,de mégis csak annyit kaptam,hogy szakember.. Majd lesz az is,én magam megépítem,és mielőtt begyújtok,át fogom nézetni,hogy minden oké-e. :K
    Addig viszont ha már van ez a topik,gondoltam innen is szerzek infót,mert itt a kérdés,és a válasz ingyen van. :)

    Miután egy ismerősnél járt egy állítólag profi szakember (na jó,tényleg szépen megcsinálta),és egy kazán cserénél 3 órás munkáért cirka 30k munkadíjat elkért a szemem láttára,elment a kedvem hogy idehívjam... 110k-ból megépítettem magamnak,dolgoztam rajta 3 estét,neki lett volna 200k munkadíj,+ vetetett volna még vagy 20k-ért idomot,mert nem hajlít Ötrétegű csövet,mert nem esztétikus.. Én meg pont lesz@rom az esztétikát pl a szekrénysor takarásában..Lassan az egész ház nem ér annyit,hogy ennyit költsek rá..

Új hozzászólás Aktív témák