Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Met #44926 üzenetére

    na, nem tudom kinek mennyire van meg a sztori, van egy strang, egy beugró, ami most kb. egy bútorhátlappal van elfedve, konyhaszekrény volt ott elég kókány módon felrakva, és amíg próbáltam stabilabban rögzíteni, elfúrtam az oldalt levő kéményt, lévén ha hátfalon nem megy rögzítsük az oldalfalon. nemröhög.

    értelemszerűen a szekrény így nem megy vissza, hiszen azért szedtem le, mert nem volt stabil, így hogy a 4 helyett max. 2 de inkább 1,5 ponton volt rögzítve, a többi csak kamu, hiszen a 2mm-es farost lap nem tart semmit.

    Met és többen mások is azt tanácsolták, hogy zártszelvényből csináljunk vázat, arra rá a szekrény, meg persze gipszkarton lap, és így stabilan tart.

    annyiból változott a felállás, hogy apósom is beszállt a buliba, szerinte az is elég lenne, ha nem szögvasból hanem fából (hogy hívják ezt? léc? gerenda?) lenne a váz, megtartja a szekrényt az is. erre lenne is embere.

    én tapasztalatlanságom okán nem tudom felmérni, hogy egy fa váz megtartana-e egy megpakolt konyhaszekrényt (3 ajtónyi hossz, 4 rögzítési pontból 3 lenne ebben, 1 pedig rendes falban a végén), nektek mi a véleményetek? meg lehet stabilra csinálni?

    a helyzet az, hogy erre adódik ember és megoldás, a zártszelvényes balhéra nem, így megvalósíthatóság szempontjából ennek most behozhatatlan előnye van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák