Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz föccer #29192 üzenetére

    Hello,

    köszi a gyors reagálást. :)

    Hőkamera bérlést / hőkamerás felvétel készíttetését lehet valahol olcsón találni? Nekem a legolcsóbb amit találtam olyan 20k körül volt, ennyit nem tudom, hogy megéri-e egy viszonylag low end (kép1, kép2 fürdőszobánál rákölteni (kérdés, hogy mekkora a várható összes költség).

    Akkor jó, ha valamennyit állnak már megérte biztosítást kötni. :)

    Az a probléma, hogy nagyon nem értek hozzá, 1-1 csempét még talán ki tudnék bontani, esetleg a tömítést is cserélni, de ezen túl se szakértelem, se eszközök nincsenek meg hozzá.
    2 megoldásban gondolkozom: csak a probléma elhárítása, vagy az egész megcsinálása nulláról újra, lehetőleg minél jobb minőségben (persze ez a hiba jellegétől is függ, de valószínűleg elég öreg az összes cső - kb. 5 és fél éve a miénk a lakás, mi biztos nem cseréltük őket, esélyes, hogy előtte is régen volt) - itt a csempe és járólap ára, amit kb. ki tudok számolni :) , a szerelés és egyéb anyagköltségek homályosak (illetve ha már a zuhanytálca körül bontva lesz, lehet hogy lehetne azt is cserélni).

    Vízdíjat nem a társasház, hanem a szolgáltató irányába fizetek, viszont van még pár vízóra nélküli lakás is, ez még tovább bonyolítja a helyzetet. Holnap megkérdezem telefonon a közös képviselőt.

Új hozzászólás Aktív témák