Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Olomlovag #5012 üzenetére

    Most teljesen új külső 2,5" v 3,5" hdd kell,v a régi gondolom 3,5" pata vinyókat akarod külső házba (rackbe) tenni és usb-n keresztül használni? :F

    Komplett külsőbe visszaolvasva találsz jó tippeket,rackbe is van olyan,amely (PATA) IDE-SATA - USB átalakítós,úgyhogy az se gond.Illetve a 2,5" és 3,5" külső rack topicba nézz körül. Illetve vannak 5,25" külső hazak,amibe ide-sata HDD és ODD is rakható és usb (2.0) csatija van,de van esata-ban is,ha jól tudom.
    Adnak hozzájuk mindenféle tartozékot:kábelek (usb,esata stb)),szerszám(pl.csavarhúzó),maga az atalakítók (pata,sata),driverek - szóval komplett csomag,csak a hdd-t kell belerakni.

    Ha új gépet veszel,nem tudom nálad mennyire szempont a gyorsabb interfész,esata,usb 3.0,mert az usb 2.0 adatátvitel szempontjából lassú és manapság már sokan itt a PH-ról is a gyorsabb megoldásokat keresik inkább és ráadásul jóformán nem sokkal,ill. alig drágábbak.

    Konkretizáld picit az elképzelésedet és utána mi is konkrét megoldásokat ajánlunk.Komplett külsőbe itt én is,külső rack+bele hdd megoldásokban ruti tud bővebb segítséget nyújtani. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák