Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Sanyi.mTs #20893 üzenetére

    Ilyenkor célszerű első körben az összefoglalóban említett dolgokat letisztázni és utána már könnyebben lehet szelektálni, illetve ajánlani. Példa: kérdés - válasz | kérdés - válasz.

    Ha nincs semmi extra igény és csak filmnézésre lesz használva a külső HDD, akkor az említett 4 modellből általánosan akármelyik megfelelhet a célra. De általában ezeket szokta venni a többség. A hosszabb garanciaidő pedig nyilván előnyösebb és érdemes erre a kiválasztásnál is alapozni.

    Viszont, ha mindenképpen 2,5"-os külső merevlemez kell, akkor azoknál USB-n a megfelelő tápellátás is fontos! Ellenben az említett médialejátszón a gyártó oldala alapján csak 1 db USB 2.0 port van, ami nem éppen a legstabilabb ilyen téren. Ha még ilyen és ilyen megnövelt áramerősségű portokról van szó, az más. De, ha csak sima 0,5 A-es, akkor az bizonytalan.

    Az meg a másik, hogy az ilyen USB-s külső háttértáraknál a megfelelő kompatibilitás és működés elsődlegesen PC és Mac, valamint desktop OS környezetben garantálható. Ellenben ettől eltérő környezetben már nem feltétlen minden esetben, amiről pl. ezen hozzászólásban is volt szó. Tehát ezért célszerű ilyenkor az adott készülék topikjában is rákérdezni az ezzel kapcsolatos tapasztalatokra, illetve hogy melyek a mások által használt bevált típusok stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák