Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz maxiszalai12 #20023 üzenetére

    Akár megfelelhet a Sirius is, illetve a korábban linkelt másik topikban egyéb típusok is vannak. Viszont külső házba inkább egy 5400 RPM-es HDD való. Valamint, ha már strapabíróság, akkor egy WD Red, vagy a fórumtárs által is használt Purple jobb választás lenne ilyen téren.

    (#20026) mcload21:
    A 3 TB-os modellről korábban készült egy teszt, amelyben látszik, hogy az a bizonyos zöld merevlemez van benne. De azóta a My Book sorozatnál volt aki piros belsőset fogott ki, viszont az újabb infók alapján már kékek van bennük. Amik lényegében zöldek, mert csak át lettek címkézve. Továbbá, mivel a 2 külső HDD sorozat belseje általában elég hasonló / azonos szokott lenni, ezért az Elements esetében is valószínűleg ez lehet a helyzet.

    Az alvó mód működéséről pedig nemrég egy másik topikban volt szó. Tehát csak üresjáratban értendő, illetve a megfelelő külső ház esetén akár olyan firmware is használható, amelyben gyárilag tiltva / engedélyezve van. Tovább a 3,5" külső házaknak van külön topikja, ahol bővebb információkat találni ez ügyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák