Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Redneck #19876 üzenetére

    A Transcend 25H3 egy masszív, ütésálló külső merevlemez. Ilyeneket leginkább akkor érdemes venni, ha fontos a külső strapabíróság, illetve pl. használat közben fennáll a leejtés veszélye. Amúgy egyes webshopokban előfordulhat, hogy elírnak bizonyos paramétereket. Az említett típus általában alapból 5400 RPM-es szokott lenni, például az 1 TB-os modell is az alábbi teszt alapján. Illetve már nem WD, hanem ez a merevlemez van benne. Amúgy utóbbi is jónak mondható.

    Egy 7200 RPM-es típus valamivel ugyan gyorsabb, de mivel a TV-n is lesz használva, ezért a tápellátás miatt nem feltétlen kellene erőltetni. Pláne akkor nem, ha csak normál (5 V | 0,5 A) portok vannak a készüléken.

    Manapság már nem nagyon szoktak Y-kábelt mellékelni a 2,5 colos gyári kompakt külső HDD-khez. Például fentebb a 25H3-nál is látszik a tesztekben, hogy míg korábban adtak hozzá, újabban már nem. Viszont egy ilyen kábel külön is beszerezhető.

    Amúgy TV-hez az ADATA HC500 lenne a legideálisabb, viszont az 1 TB-os változata valami miatt itthon jelenleg nem elérhető. De magával a készülékkel való kompatibilitás valószínűleg a 25H3, illetve az Elements esetében is ok lehet. Persze ezt nem ártana előtte a TV itteni topikjában is megkérdezni. Valamint, ha 3 év garancia kell, akkor a My Passport Ultra jobb választás az utóbbinál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák