Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz golyani #5716 üzenetére

    Az ADATA AEX500U3-CRD és a Gembird EE2-U3S-6 külső házzal egyaránt vannak itt a topikban tapasztalatok, írtak már ezekről rövid beszámolókat, az utóbbiról egész pozitívat nem olyan régen.
    Az egyes jellemzők a termékek weboldalán, specifikációjában fel vannak tüntetve, amit vélhetően már sikerült megnézni, ha megvan előbbi külső háznál a JMS578, utóbbinál pedig a JMS576 információ a külső házban lévő chip pontos típusára vonatkozóan. Mint gyártó, inkább a Gembird mondható kiforrottabbnak és sokrétűbbnek külső házak terén, mivel az ADATA kínálatában jelenleg csak pár darab külső ház található, az utóbbi gyártó inkább gyárilag készre szerelt külső HDD és külső SSD meghajtókat gyárt, az a fő profilja ezen a területen.

    "Egy régi Sharkoon Quickstore portable USB2.0 külső házat van amikor nem lehetett leválasztani a gépről."

    Ami nem feltétlen a külső háztól függ, hanem inkább az operációs rendszertől, az ottani szoftverkörnyezettől, lásd Windows specifikusan pl. nem olyan régen egy másik esetnél + korábban a társtopikban leírtakat, az ott linkelt információkat erre vonatkozóan. Vagyis csak emiatt nem feltétlen érdemes új külső házat venni, nem feltétlen fog azzal megoldódni az ilyen probléma, mivel annál is ugyanúgy előfordulhat.
    Ha az adatmentés miatt kell a másik külső ház, mivel másik külső HDD.re történne a mentés és csak USB-n oldható meg a csatlakoztatás, akkor viszont érthető és reális, hogy miért kell egy másik külső ház.
    Ha van a PC-n USB 3.X port és cél a külső házban lévő HDD / SSD meghajtó adatátviteli sebességének kihasználása, akkor szintén érdemes az USB 2.0-s helyett USB 3.X interfészes külső házat vásárolni, sőt ez manapság kb. alap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák