Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz batagy #3354 üzenetére

    Sziasztok!

    Hálás vagyok, hogy ilyen lelkiismeretesen foglalkoztok az ügyemmel! Közben én is nézegettem a dolgokat, leírom mikre jutottam.
    Először is itt az eszközkezelőből a kép:

    Úgy látom, SCSI.

    Találtam egy ilyen panaszt, ebben azt írják, hogy nem is támogatja alapban a win8-tól fölfele.
    Az enyémre ugyan (a dobozára) rá van írva, hogy windows 8 compatible, dehát ugye az még nem jelenti egyenesen azt, hogy 10-el is.

    Letöltöttem a saját weblapjáról a firmware update-et.
    Ebben van egy exe, elindítottam, és nem ismer fel semmit. Irja a how-to-ban, hogy ki kéne írnia a chip tipusát. Hát ez ugyan nem ír ki semmit. Átdugtam az USB 2.0-ba, ott sem.

    Átmentem asszony sony laptopjára (win7), ott már szépen felismerte, illetve mégsem, mert kiirta (de legalább kiíírta), hogy unknown chip. És alulra, meg hogy a chip nem támogatja a fw upgrade-et.

    Közben megjött egy 120 gigás Samsung SSD öcsémtől, azt is beleraktam ebbe a csoda Sharkoon case-be, hát dettó ugyanazt csinálja. Pár megás fileokat ráír, de egy 1 gigás MKV-ba beletörik a foga, annyi a különbség, hogy ez el sem kezdi másolni. 0%-nál áll, mint a f.. a lakodalomban.
    2.0-ában szépen írja, olvassa.

    Tehát mostmár majdnem biztos, hogy a win10 + sharkoon case inkompatibilitásom van. A kérdés az, hogy meg tudjátok -e gyógyítani valahogy, vagy vigyem vissza a francba az edigitálba, azt keressek másik fajtát? Aszittem 6,500 ftér már normális cuccot kapok... :U

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák