Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz dywerd #59747 üzenetére
ha még nem telt el 2-3 nap a reg szám megkapása óta várj, amig a postai rendszerek is látják.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
taip
senior tag
válasz dywerd #61573 üzenetére
Szerintem tőlük kell kérni egy pontos címet, ahová visszaküldheted és valószínűleg kell egy nyomtatvány is, amit kitöltesz, hogy be tudják azonosítani.
Plusz nem feltétlenül a Posta a legmegfelelőbb, vannak egyéb cégek is, amik lehet, hogy olcsóbban dolgoznak, bár mindenképp sokba fog kerülni. Erre viszont megoldás lehet az, hogy a Paypal hajlandó fizetni a visszapostázás költségeit (egy határig) ha azzal fizettél az áruért.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Bozek
nagyúr
válasz dywerd #61578 üzenetére
Szerintem nem. Ha így lenne, akkor mindenki azt mondaná, hogy elromlott és visszakérné a pénzét. Közben meg használná tovább és ingyen lett egy TV Box otthon...
Egyébként lehet, hogy jobban járnál vele, ha megnézetnéd egy műszerésszel, hátha csak valami apró hibája van.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Így már érthetőbb a sztori. Egyébként valami 5ezer körül van a posta, csak levélpostai küldeményként kell feladni, nem csomagként (te annak kerested ki az árát). Elvileg ezt paypal visszaadja egyébként, csak külön kell bizonyítani és kérni.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
zsiz
őstag
mindenképp vissza kell küldeni, attól függetlenül, hogy a teljes összeget kéred vissza vagy cseréltetni akarod. (visszaküldéstől csak az 1-2 dolláros vackoknál szoktak eltekinteni)
egyébként én januárban küldtem ki egy csomagot (telefon) Kínába, nem került 3500Ft-ba sem. mivel egy TV box belefér a 2kg-os súlyhatárba, ezért fel lehet adni levélként is. gondolom te csomagot néztél, nem levelet. az jóval drágább. aztán ha beadod a PayPal-nak a szükséges papírokat, ők visszatérítik neked a visszaküldés postaköltségét.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Beni2360
félisten
válasz dywerd #61584 üzenetére
Telefon és egyéb áfaköteles termék visszaküldésénél okvetlen ki kell tölteni a vámnyilatkozatot amivel majd tudod bizonyítani, hogy innen ment a cucc Kínába és onnan kaptad vissza.Különben fen áll a áfa fizetési lehetőség. Olvass utána !!.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
atala
addikt
válasz dywerd #61584 üzenetére
Az 500 g-os határba már nem fér bele. 1 kg-ig 4245 FT plusz 810 Ft az ajánlott díj, hogy legyen TN.
De van Flexi üzleti levél ami nem tudom mit takar, az 1 kg-ig 3285 Ft plusz 810 az ajánlott díj.Ha szétszedhető csavarral, és nincs matricázva, én szétszedném, hátha csak egy biztosíték ment ki.
-
zsiz
őstag
válasz dywerd #61695 üzenetére
addig nem küldik szerintem amíg vissza nem ér hozzájuk.. a postaköltség visszaigénylését itt tudod elintézni. aktiválni kell felül a gombbal, ha még nincsen ( ha még nem használtad). aztán lentebb a 3-as pontban van egy link egy pdf-hez. azt kell kitöltve elküldeni nekik a postán a fealdásról kapott papírok fényképével együtt
-
zsiz
őstag
válasz dywerd #61699 üzenetére
nincs mit ha elküldtél minden papírt ami kell és jól töltötted ki a pdf-et akkor biztosan. nekem elsőre valami nem stimmelt - ha jól emlékszem tömörített fájlban küldtem nekik a pdf-et meg a képet, hogy egyben legyen - másnapra írtak is, hogy valami nem jó, küldjem el a papírokat. elküldtem nekik ugyanazt csak külön csatolmányban, kitömörítve a cuccokat.. 4-5 napon belül vissza is küldték a pénzt forintra pontosan.
+ nekem még a bolt (geekbuying) is felajánlott a visszaposta térítésére talán 7.70$-et + egy 5$ kupont, függetlenül a paypaltól.
igaz mivel külön kértem hogy zsír új készüléket kapjak vissza, ne azt javítsák amit kiküldök, így lehúztak 10$-al.. szóval ami pénzt küldtek azt utalhattam is vissza. de legalább tényleg új telót kaptam vissza, összes tartozékával (a tartozékokat nem kellett visszaküldenem a garanciában, így lett egy plusz töltő, usb kábel, tok, és fólia a telóhoz)
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz dywerd #61702 üzenetére
Akkor elmondom, hogy mik kellenek.
-A postai feladószelvény
-A számla a feladásról (sima blokk)
-A paypal kivonat a vásárlásról (amit visszaküldesz terméket arról)
-A termék megrendeléséről egy printscreen
-A kitöltött paypal pdf. dokumentum...ennyit kell küldened a megadott email címre!
max. 9.000,- Ft-ig térít vissza, de ez bőven belefér, még ha értéknyilvántartással küldöd, akkor is.
Javaslom azzal küld, mert ha elveszik a csomag, akkor posta csak 6-7-8 ezer Ft-ot térít vissza.[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz dywerd #62241 üzenetére
"Paypalon ugye már nem tudok pénzt visszatéríttetni, vagy nyissak erre a tranzakcióra egy újabb disputot?"
Az sajnos nem fog menni, 1 tranzakcióhoz csak 1 panaszt tudsz benyújtani, ha lezáródott onnantól nincs védelem.
Azt az 1-et tudod még megpróbálni hogy rém udvarias hangnemben (hisz innentől gyakorlatilag csak a bolt jóindulatától függ a végkimenetel) megpróbálod kisírni hogy küldjenek valami hasonló terméket.Milyen box volt amúgy? csak hogy legyen nyoma a típusnak itt, más ne fusson bele...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest