Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola824
csendes tag
IPON-on olvastam ennél a vízhűtésnél véleményt, ott egy srác ugyanezzel a procival és hűtővel max terhelésen 45 fokot ért el. Azért kifejezetten erre vagyok kiváncsi mert egy barátomé és eladná 10k-ért használtan. Most nem nagyon tudnék új vízhűtést venni vagy akár combosabb levegőt mivel mindkét esetben 20 körül nézegettem. CoreTempel és egy open hardware monitor nevű programmal néztem a hőfokot
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsola824 #3701 üzenetére
Szerintem illik fenntartásokkal kezelni azt a véleményt..de ha barát a barát, próbára dobd fel és minden kiderül..szvsz kizárt teljes terhelésen a 45°C..az OCval ~150Wra felküldött 2700Kt alig bírtam megfogni 75°C alatt LF240el..hasonlítsd össze a két hűtőt Hja, egyébként ha kompaktozás, a lapodra figyelj..konkrétan a VRM részleg szellőzés nélkül ne maradjon..
[ Szerkesztve ]
-
-
Jani18
aktív tag
Üdv Tervezem,hogy veszek egy Raijintek Triton hűtőt.Van esetleg valami negatívum a hűtővel kapcsolatban?Vagy valami rossz tapasztalat?
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
blu79
addikt
Tele van vele a topic hogy reped meg stb. Nekem július óta van meg, hibátlanul teszi a dolgát és jól teljesít. Kiváló hűtő, csak jót kell kifogni és beszerelni tudni kell
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
zsola824
csendes tag
válasz rambustibi #3709 üzenetére
A 9370-el se bír... A gyári gigabyte programmal be van állítva a görbe, hogy mennyire menjen a pumpa meg a venti és 5 perc gta után a max hőfok 83 és az átlag 54... Szóval ha valaki tudna javasolni egy elérhető árú hűtőt ami képes hűteni a procit rendesen azt nagyon megköszönném!!!!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsola824 #3712 üzenetére
Alapvetően ha 120as hely van, sok variálás nem lehet..a vastag radis 120asok nem rosszak amúgy, a jobb léghűtéses setupokat hozzák. Az a Seidon vicc, 25ös virsliradival, nem csoda, hogy elfogy. Pumpát tedd maxra, venti se lazsáljon, hátha javul valamit..bár kétlem. Nem kevés a 200W..
-
zsola824
csendes tag
válasz benceman00 #3716 üzenetére
A nepton már nem kapható és sajnos be se férne a házba. A 120ast így egyértelműen nem veszem meg, még jó hogy előbb kiprobáltam mielőtt mondtam volna rá bármit is. Most a léghűtés van fent, böngészés közben átlag 37 fokon tartja erősebb ventikkel. Ezzel kihúzom szerintem egy darabig aztán házat cserélve lesz egy vízes téma
-
zsola824
csendes tag
válasz rambustibi #3718 üzenetére
100%, hogy nem fér, a max venti is 12centi ami befér...
-
Restless19
tag
Fura amit mondasz mert nekem a seidon vicc produkált üresjáratba 17 fokos cput magok max 20-21
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
zsola824
csendes tag
válasz Restless19 #3720 üzenetére
Üresjáratban nekem is lement annyira, de ahogy volt bármi megnyitva már felment 30 felettire. Böngészésre elég volt de játékra már nem. Fura nekem az egész, szinte semmi terhelésnél is felugrál egy-egy pillanatra a procim turbo órajelre is akár ha csak egy chrome meg torrent fut akkor is...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Restless19 #3720 üzenetére
20+°C környezeti hőmérséklet mellett gondolom ;p
Viccet félretéve, nincs semmi meglepő számomra abban, hogy 220W TDPs procin elvérzik egy legalja kompakt. Elnézést, de hacsak kifejezett előnnyel nem bír a kialakítása, nem látom a létjogosultságát ezeknek. Egy vastag radi még oké, mert van hőleadó felület rendesen, de 25mm viccnek is rossz, akkor inkább árában egy böszme lég, ami kényelmesen elveri. -
Restless19
tag
válasz zsola824 #3725 üzenetére
Igaz az en procim egy sima i7 4790 és ez biztosan sokat nyom a latba nekem egyenlőre jó szolgálatot tesz 2 ventivel
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz abridabri #3724 üzenetére
Dual/240 vs. single/120. Meg 2 pálcikás pumpa, vékony csövek, garantált "siker".
Persze ebben az esetben azért ennyi az annyi, mert alá is lett fűtve rendesen :S
125W CPUkkal ~25°C deltaTvel elbír tesztek szerint. ~150Wos OC i7Kval tapasztaltam, mire elég egy gyártó által írt "up to 350W" marketingérték (AC LF240, 75°Con tudta megfogni végül, igaz, LinX alatt)..Szerk.: 4790 84W vs. 9370 220W
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Nekem seidon 120 van,de azert annyira nem rossz szerintem.i5 2500k 4,7 ghz 1,36 voltal prime small fft max 72-73 fokig megy a legmelegebb mag jatek alatt 70 fole nem ment.itt is push/pull ventikkel uzemel.radira mar gondoltam h lecserelem valami nagyobbra valszeg sokat hozna.jelenleg behalt a pumpaja 1 ev utan ugyhogy most varom a gariztatast.ilyen arban ujonan nemtudom melyik leghutes van ami ezt a teljesitmenyt hozza.na meg fx 9xxx szeriara nem csodalom h keves ott dupla annyi hovel kell megbirkoznia.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
atee
őstag
És akkor egy kis elrettentés a további triton hívőknek!
Egyik napról a másikra... 9 hónapja működött a gépembe. Kis folyadék utánpótlásra szükség volt néha, de nyoma sem volt semmi szivárgásnak vagy sérülésnek!
Szétszedve egy kedves repéedés fogadott ami csak úgy jött...
Tanulság, hogy tritont nem veszünk és nem ajánlunk! Szép szép és jól is hűt, de megbízhatatlan hulladék!
Továbbá nagyon jó, hogy volt backplate a vga kártyámon ami valószínúleg meg is mentette!
Valamint ezért is jó a plexi oldallap, hogy észrevettem a tócsát ídőben!A hűtő azóta gariban..kiváncsi vagyok mit szólnak hozzá!
Állítólag még egyet se vittek vissza gariba és nem is hallottak ilyen tipúshibáról....
Helyette Arctic beszerezve amivel elsőre elégedett vagyok. Hely hiányában csak két ventivel üzemel, de hőfokban ugyan azt hozza mint az elődje![ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
Leon77
őstag
Nekem is ilyen van.... én kitettem a radit házon kívülre és ventilátor szendvicsbe tettem. A hűtés hatásfoka drasztikusan megnőtt. Viszont ettől nagyon parázok, úgyhogy éppen szedegetek össze mindenfélét egy egyedi hűtéshez. Aztán eladom a tritont... jól beválasztottam, de sajnos még a ph-n fent van róla a tesztelős cikk, ahol ajánlottra van rakva és nálam sokat vetett ez a latba...
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
krekk
tag
Enermax liqumax II 240 csöpög, valakinek előferdült már vagy én vagyok az első?
Lehet belenyultam a f*sba de 1 hónap után a pumpa változó hangerővel kezdett el pörögni cpu-opt-re kötve
egy m5a99x evo r2.0-án . Ma este vga-t cseréltem akkor láttam hogy az asus 7970 hátlapján ott egy megszáradt folt, majd megtapiztam a pumpát és olajos folyadékos lett a kezem[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Várható volt.
Lehet, hogy egy ideig jó vele minden, de ez egy időzített bomba és bármikor robbanhat.
Én mondjuk előbb letöröltem volna, nem a fényképezőhöz nyúlok.krekk:
Itt a fórumon nem hallottam róla.
Sajnálom.
Az ilyen tényleg egybevizek nem nagyon szoktak folyni, ha csak nem kapnak egy nagyobb rántást, vagy nem dobálják őket.
Ezzel nem azt mondom, hogy Te dobáltad volna.[ Szerkesztve ]
-
krekk
tag
:/ még ha dobáltam volna, de ott állt a gép egy helyben...
-
kecsawi
senior tag
Most a tv böngészőjéről írok: az ok, hogy engem is elért a végzet, miszerint hirtelen belassult a gépem, megnéztem a hőfokokat, proci 100-on, gép lekapcs, tócsa a padlón. A TRITONt kiszedtem, de a gyari hutovel sem hasznalhato a rendszer, fagy es felek a videokartya is kapott. PCX/nek megy vissza a csomag, meg garis. Kesobb majd beszamolok a folytatasrol.
-
Hencso
Ármester
nekem az enermax liqmax 2 240 esem nek semmi baja. de erősen gondolkodok épített vízen csak hát anyagilag amit kinéztem borsos ára van .. hol vetted ? amúgy ha el is folyik lehet a cpu baloknál a tömítés lesz a ludas mert máshol nem folyhat én a helyedben a biztonság kedvért járatnám és a vga föl tennék Szilviát vagy klozet papírt ha csöpög látni fogod! ha bolt ipon meg ilyenek ők cserélik sztm de telefonon is érdeklődhetsz náluk hogy a lóvét adják vissza vagy ha használtan vetted az előző tulaj kicsit le rúgta a dolgot és nem szolt róla....
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Szép thread..ha még egyszer beajánlja/mentegeti valaki itt, diszkréten törlöm a hozzászólását asszem.
Sok szerencsét a garis cserékhez (más típusra)!ps.: a PHs, ill. egyéb kezdeti tesztekben ezt nem tudhatták előre..felesleges konspirációkba belemenni. Nekem is volt, elégedetten használtam rövidtávon, mert valóban jól teljesített..persze utólag örülök, hogy eladtam :S
-
-
ScomComputer
veterán
válasz benceman00 #3744 üzenetére
De nem mindenkinek,nekem volt már dolgom a PCX-el,garancia miatt többször is!
Semmi gond nem volt,teljesen korrektek voltak.....egy "'korszart" is küldtem vissza 1 hónap után meghalt a pumpa a futár hozta az újat én átadtam neki a rosszat és vitte....szóval csak jó tapasztalatom van ez ügyben....Más:elvileg mint itt már anno sokszor le is írtuk, olyan folyadékkal vannak feltöltve ami nem vezeti az áramot,vagy enyhén vezetők....de mint írtam elvileg...de lehet mégse.....
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Kéne valami petíciót is írni a Raijinteknek meg az itthoni webáruházaknak, hogy tíltsa be a Tritont.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
törölt tag
válasz ScomComputer #3747 üzenetére
Lehet, hogy nem vezető a lötyi, ellenben én órákig fogpiszkálóval tisztogattam a folyás nyomokat ( piros ) az alaplapon.Elég agresszíven megtapad, ha megszárad a nyák forrasztásainál,még mindig nem tökéletes, ha el akarnám adni kellene neki még pár óra sikamika.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest