Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elemental
addikt
Sorozatnál hova kell tenni az nfo fájlt, és mire kell átnevezni?
-
Beni2360
félisten
válasz Elemental #4003 üzenetére
Az eredetiben van a fő mappában egy és az évad mappákban is egy-egy. Pl. Kép [kép]
De ha értelmezi a fő mappait akkor az elég lesz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Spartaqs
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Kodiba ha hozzáadok egy videót van amikor a hozzáadás dátuma 1970.01.01 lesz, de van mikor meg a helyes dátummal állítja be. Két boxom van mindkettőnél fennáll ez a probléma. Nem jövök rá mi benne a logika.
Köszönöm. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz Spartaqs #4007 üzenetére
Ez mind igaz de előfordulhat, hogy valamiért nincs net kapcsolat a boxon de azért a hálózat még él. Másra nem tudok gondolni. Hasonló eset volt nálam is egyszer ilyen 1970 időpont, de hogy hol már nem emlékszem. És ott is a hiányzó net kapcsolat volt a ludas.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #4004 üzenetére
Nem boldogulok az egyik sorozattal, nem jók az epizódok. Katicabogár és feketemacskáról van szó. Konkrétan a második évad, ami problémás. 26 részből áll, az imdb szerint is, viszont a kodi csak 25 részt olvas be. Az első rész, a santa claws az lényegében a 00. rész, és ami az imdb-n a 2. az az első, stb. Viszont a kodi beolvassa a 00-at 1-nek, és mindent eltolja eggyel, a végeredmény pedig az, hogy a 26.részt nem olvassa be, meg sem jelenítí, és az összes többinek pedig rossz a címe az eltolás miatt. Azt próbáltam, hogy a 2. évad mappájába minden rész mellé tettem egy .nfo fájlt, ami tartalmazta az adott rész imdb linkjét, de nem jó. Próbáltam úgy is, hogy tettem a fő könyvtárba .nfo-t az egész sorozat linkjével.
Vagy az lehet a megoldás, ha minden rész mellé tennék egy .nfo-t?
Van valami ötleted?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Elemental #4009 üzenetére
Hát nem nagyon de egy próbát tehetsz, hogy kiveszed a 00 rész úgy olvastatod be. És külön beolvastatod ha kész a sorozat egy mappába rakva. és még lehet gond a legutolsóval mivel az 2 részes vagy az ott ok?
Ui: Úgy néz ki kezd működni a törlő adon.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
adp
őstag
Sziasztok vettem egy TCL androidos tv-t. Van Tarr mobile tv felhasználóm, de sajnos android tv-n nincs Tarr app csak mobileon vagy tableten elérhető. Így szerettem volna tv-zni, de nem tudok... Kodival valahogy össze lehet hozni?
-
Zsoly
tag
Sziasztok, adott egy iMac amin futtatom a Kodit és dlna-n szoktam megosztani egy Oppo lejátszóval. A gépen megjelennek a feliratok, azonban ha kiküldöm ott már nem. Milyen beállítást nem veszek észre?
-
oszy
veterán
hogyan kell átírni a filmcímeket, hogy pl mikor elindítom azt is írja ki, ne pedig mást? Igaz ez jelenleg a vlc-nél áll elő, de jó lenne megoldani. A release készítője jelenik meg nem a filmcím.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Beni2360
félisten
A fórumokon olvasottak szerint a VLC nagyon nem ajánlott lejátszó Android alatt. Igazából winre az igazi.
-
joydrv
tag
Tesztelni akartam a pc-ről való lejátszást egy s912-es boxon CE/Kodival. De egyszerűen képtelen vagyok a kodin betallózni a pc-n lévő mappát, mappákat. Se smb, se sehogy nem látja a pc-t egyáltalán. Ez elég fura amúgy, mert a win meg látja a boxra dugott hdd-t, meg mindent. És lehet bármit bárhova másolgatni a rendszeren pc-n is, nas-on is, boxon is. És a pc-n bárhonnan nézhetőek is a filmek, nincs baj a lejátszással.
Mondjuk win 8.1 van ezen a gépen, de ez okozhatja ezt? -
Beni2360
félisten
Hát mondjuk a gépeden win alatt meg kellene osztani azokat a mappákat amiket szeretnél tallózni. E nélkül ez nem fog menni.
Win topik.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
joydrv
tag
válasz Beni2360 #4024 üzenetére
Azt tudom. Megosztás be van állítva.
PC és laptopok rendben látják egymás megosztott mappáit.
Csak a CE/kodi nem látja egyiket sem ezek közül. Ezért kérdeztem itt.Közben eszembe jutott, hogy nem az alap kodi bőrt használom. Még az eredetivel teszek egy próbát holnap, lehet az a baja.
[ Szerkesztve ]
-
ljan
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy android 10-el rendelkező boxon, a gyárilag telepített kodinál lejátszáskor nem indul a film, cserébe lefagy a rendszer és áramtalanítani kell. Egy stabil verziót tudna valaki ajánlani android 10-re? Semmi extra nem kéne csak 5.1 meg külső hdd-ről lejátszás
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nem ártana ha leírnád a boxod pontos megnevezését.
Sokat dobna a kéréseden.
Ezeken a boxokon általában egy kiherélt Android lapul.[ Szerkesztve ]
-
rover45
őstag
Bocsánat, rossz helyre írtam...
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Azt valahogy meg lehet oldani, hogy az ékezetes kezdőbetűs filmeket ne a sor végére rakja?
-
ljan
újonc
Nos mivel választ nem kaptam(gondolom senkinek sincs 10-es box) ezért megpróbálok segíteni 2 nap vacakolás után, aki hasonlóval kinlódna. Nekem a 17.6 hexen jött be az aptoidról. Ez atom stabil nekem
-
Beni2360
félisten
válasz Elemental #4030 üzenetére
Hát én megszüntettem az ékezete változatot és így is megtalálom. Vagy esetleg egy névelőt elé írni, igaz fura de akkor az A betűk közé sorba rakja.
Mivel a win rendszer ismeri a hosszú magánhangzókat de az angol nem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oszy
veterán
KODI-ban van lehetőség az iPhone tükrözésre?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Norbee8510
újonc
Sziasztok,
emlékszem korábban már volt róla szó, de már nem találom, hogy mi a megoldás a kodiban, ha a távirányító menügombja nem műkodik. Official 2.1.4 óta fennáll ez a probléma. -
pube111
senior tag
válasz Norbee8510 #4037 üzenetére
Keymap editor addon.
-
mkovacs
csendes tag
Xonfluence skin alatt tudok-e tetszőleges parancsikont hozzáadni addonhoz? HorizonGO-nál nem látszik semmi, csak a neve??
-
walter70
tag
Sziasztok,
CE-ben tallózni szeretném a megosztott mappákat és smb alatt folyamatosan az "Operation not permitted" felirat fogad.A laptopon elvileg minden be van állítva,látja a megosztott mappákat és a lejátszót is.Egészen tegnapig semmi gond nem volt vele,aztán egyszer csak ez a felirat fogadott.
Tudatosan nem állítottam át semmit.A megosztott mappák egy Synology nason vannak.
Tudna valaki segíteni? -
walter70
tag
Próbáltam,azzal sem működik.
-
walter70
tag
Nem tudom,azt hol látom?
-
Beni2360
félisten
válasz walter70 #4041 üzenetére
Volt már ilyen nálam is de inkább win alól és utána kérte a jelszót a NAS belépésre.
Nem frissült a CE?
Van amikor el állítódig a frissítésnél.
SMB1-3ig engedélyezve van?
Nem tudom de semmi köze a CE alatt a laptoponi beállításokhoz.
Én így állítottam be a CE alatt a NAS elérését.
Nem árt ilyenkor (NAS) mindent újból indítani.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz walter70 #4049 üzenetére
Akkor töröld az egyik megosztást (fájlokat nem) és újból csináld meg. Ha akkor jó lesz akkor ez lesz a megoldásod.
Más nem jut eszembe.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs