Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz Jander #1500 üzenetére

    Hat akkor epp a fizetos jatekokkal nem jatszottal, vagy csak nem figyelted, mikent es hogyan kell megadni a kulonfele adatokat. Az, hogy leterhelik a kartyat 1 usd-re valszeg amerikai szokas mint nagyon sok minden ebben a jatekban. A penzt csak azert akarjak levonni, mert megnezik, hogy minden adat valos-e. A blizzard ezt maskent kezeli le, de ok is lecsekkoljak a kartyadat amikor megadod az adatokat.
    Pontosan emlekszem mi volt 7 eve a wowban, mindenki gamecardal es jatekkal a taskajaban ment haza a cdgalaxistol, aki meg nem az meg megadta szepen a kartyaja szamat, vagy mint az en ismeroseim, az en kartyam szamat.
    Lehet ertetlenkedni, ez sajna mar eleg regota igy mukodik szerte a vilagban, senkinek se esett meg ebbol bantodasa.
    Ez egy elofizetes. A jatekot nem ugy terveztek, hogy tolod 30 napig aztan viszlat. Ugy terveztek, hogy te majd x honapig/evig fizeted szepen a havi dijat. Amikor bekototted a netet otthonra gondolom nem mondtad a szolgaltatodnak, hogy ha majd lesz penzed, akkor majd befizetsz egy honapra, a kabelteve se igy megy nalatok gondolom.
    Az a baj, hogy ezek mellett barmit irhatok, mar korabban paran nem tudjatok elfogadni, hogy ezek igy mukodnek. Ha uj valaki ebben a vilagban, akkor el kell fogadni, ha meg valaki regi motoros, akkor meg nem kell kiakadni, hiszen parszor mar tortent az emberrel hasonlo.
    En ezt csak vinnyogasnak tudom be, lehet vele menni az swtor forumara, ott meg erdemi valaszt is kapsz, mivel egy fogyaszto vagy, itt meg csak bosszantotok vele par embert.

Új hozzászólás Aktív témák