Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok
Szeretnék vásárolni használtan egy Segway ninebot rollert.
Ha telós appal rácsatlakozok, akkor az megmutat nekem minden fontos adatot a rollerről?
Van valami olyan dolog, ami miatt esetleg mellőznöm kellene a vásárlást?
Illetve kell attól félnem, hogy hamisítják ezeket? Vagyis, hogy nem azt kapom, amit venni szeretnék?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz pescara #21738 üzenetére
Köszönöm.
Nem bírtam várni és hirtelen felindulásból megvettem használtan a segway ninebot f30e-t 135k-ért.
450km van benne app szerint és még van rá több mint 1 év gari is.
Első rollerem, így nem akartam újat venni elsőre, mert hátha nem jön be és túl nagy bukóvan kellett volna eladnom.
Viszont eddig nagyon tetszik.
Ma egy órát nyüstöltem, és élveztem.
Fiam is élvezte, mert így nem egyedül kellett bicajoznia.
Az alkarom ugyan már kezdett fájni a végére, de gondolom ehhez majd hozzászokik.
A nagyujjam, amivel a gázt nyomom, az viszont már fáj, ide ki kell majd találnom valami fejlesztést, mert ezek a kiálló bordák kikezdték az ujjam.
Majd kíváncsi leszek, hogy meddig bírja az akksi."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Peaceliker #21740 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam, megnézem majd.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Segway ninebot alkalmazásban be lehet valahogy fixálni a rollerem?
Minen indulaskor rá kell keresnem és csatlakoznom rá.
Illetve nem tudom megnézni az előzményeimet sem, csak miután rácsatlakoztam a rollerre.
Ez így nagyon kényelmetlen."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz vadasz70 #21742 üzenetére
Szia
23km-nél szabályzott le a roller, innentől nagyon alantosan vonszonlta csak magát, már enyhe emelkedőn is rá kellett segítenem...
Szerencsére már csak 1km-re voltam otthonról , hazaérve 16%-ot mutatott az akksi.
Mondjuk ezt a 23km-t nyélen hozta, sport módban, vagyis ahol csak lehetett 25 km/h-val repesztettem, volt benne enyhe emelkedő és lejtő is.
Nem tudom, hogy a normál mód mennyit spórolna, legközelebb azzal is kipróbálom majd, bár nekem ez a 23km 3 nap munkába járásra elég, ki tudok vele békülni."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Helló
Segway Ninebot F30E-ben ki lehet valahogy kapcsolni, hogy amikor ~20% alá merül az akku, akkor takarékos üzemmódra vált?
500m-re vagyok már csak otthonról, enyhe emelkedővel, de pedáloznom kell, mert eltűnik a motorerő... tök szívás."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
-
s7evcsenko
addikt
válasz Peaceliker #23074 üzenetére
Most már mindegy, megtörtént.
Amúgy ott nálam nincs semmilyen gumi tömítés, de még gumi sincs a közelben.
Szimplán fém a fémen."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz elder troll #23688 üzenetére
Ez nagyon jó áron van... remeg az ujjam.
Vajon a kugoomagyarorszag.hu-nál lehet érvényesíteni garanciális problémát, vagy vissza kell küldeni külföldre?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz polo493 #24411 üzenetére
A G2 Pro most 200k.
FB-os kuponnal 173k.
Azért ezt nem mondanám minimális árkülönbségnek a G2 maxhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz polo493 #24414 üzenetére
GKB231150
3 nappal ezelőtti a poszt, így lehet már nem él a kupon, de 485,96$ volt a vége akkor.Mondjuk 644$ már egész baráti ár érte. Én is arra pályázok, de én várok egy 200k alatti akciót.
koxx:
igen, erre már nem jön semmi más.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Csendben figyelem a történéseket és közben elhatároztam, hogy veszek egy kukirin G2 max-ot.
Aztán az utóbbi napok történései és beszélgetései miatt erről kezdek letenni és teljesen elbizonytalanodni...
85kg vagyok, olyan rollert szeretnék, ami könnyedén felvisz egy 20%-os emelkedőn, akár max sebességgel, van rajta index és 10"-os a kereke.
Volt egy Segway F30E-m, ez nagyon gyengusz volt dombon felfelé, ennél mindenképp jóval erősebb kellene és az se baj, ha a hatótávja is jóval erősebb lenne az újnak.
Mondjuk csak azért nem vettem még G2 maxot, mert vártam egy akcióra, hogy becsúszik 200k környékére, akár kintről is, szóval ennyit szánnék rá max.Most ha jól vettem ki az ajánlásokat, akkor a Ninebot KickScooter F2 Pro E kb meg is felelne ezeknek az elvárásoknak?
Lenne ennél esetleg ár/értékben jobb vétel?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Peaceliker #26590 üzenetére
Tavaly ősszel volt valami iszonyat kuponozás, ahol kapott egy egész jó árat, de könnyen lehet, hogy ez a G3 volt, de most már látom, hogy akkor le kellett volna rá csapnom.
-
s7evcsenko
addikt
válasz DigitXT #26592 üzenetére
Teljesen jogos, bocsánat, a max sebességet (25km/h) nem a 20%-os emelkedőn szeretném elérni, hanem amin az F30E-m elvérzett, a Pécs, Illyés Gyula utca.
Ez nem tudom mennyi lehet... 10?
Csak jó lenne, ha azért a 20%-on is felmenne."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest