Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
Fejlesztés alatt, most ilyen: [link]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Vincsó
aktív tag
[link]
Hát ezt most csak úgy, jelenleg ez van. -
dbius
veterán
Ha vki(k) igényes háttérképeket szeretnének, itt nézzelődjenek, nagyon igényes: [link]
-
Apollyon
Korrektor
Jelenlegi asztalom: [link]
Kicsit most rumli van..#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
norbiphu
őstag
[link]
FlyakiteOSX progival. Be lehet állítani telepítésnél, hogy csak az ikonokat cserélje le, de ha teljesen feltelepíted kicserél mindent a boot screnntől kezdve a bejelentkezésen keresztül az asztalig, a mappákig ."Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Ben Cseng
tag
Sziasztok!
Először is elmondanám, hogy legalább két órát olvasgattam a topicot és nézegettem a szebbnél-szebb desktopjaitokat, de van egy-két kérdés amire nem találtam választ.
1. A WindowsBlindsen (esetleg a Samurize?) kívül, milyen más programmal lehet elérni azt, hogy XP alatt az ablakcímek, ablakkeretek ugyanolyan áttetszőek legyenek mint a Vistában? (A Glass2K nagyon jó kis progi, de az a teljes ablakot üvegessé teszi.)
2. Nagyon sok szép asztalt láttam, de egy laikusnak elég nehéz rájönnie, hogy milyen programot, azon belül milyen scripteket/widgeteket használtok alapul. Nem lenne-e esetleg célszerű a desktopok mellé némi vázlatos infót is mellékelni erről?
Üdv. -
dbius
veterán
válasz Ben Cseng #3458 üzenetére
Azok a képek nem windows oprendszerhez tartoznak, hanem valamelyik Linux disztribúcióhoz. Ha jól láttam a képeket - csak átfutottam - akkor a vmilyen suse disztrib van fent neki.
Az utolsó két kép pedig az xgl nevű 3d-s ablakkezelés kézzel fogható eredménye!
Azt nem tudom h. xp alatt ezt vmilyen progival meg lehet-e oldani -
~DD~
tag
válasz Ben Cseng #3458 üzenetére
Hát dbius leírta a lényeget. Még annyi, hogy openSUSE 10.2 ( [link] ) a disztró neve. Néhány havonta szeretem megnézni, hogy hol tart az xgl/compiz és mostmár a beryl, és elég meggyőző. Legutóbb tele volt karakterkódolási hibákkal meg egyéb idegestő bugokkal, már csak néhány kivetnivalót találok (persze ez csak saját tapasztalat, olyan dolgok amiket én próbáltam). Ilyen pl amikor a multimedia billentyűk kiakasztják az amaroK-ot, vagy az opera kicsit belassul (gondolom az effektek miatt). Meg még az zavart, hogy egyszerre csak egy xgl-es x server futhat (nem lehet bejelentkezve több felhasználó). De mivel szeretem a ''csili-vili'' desktopokat, ezért nekem bejött az egész. Próbáltam így is letisztultnak tartani az asztalt, szerintem sikerült is. Igazából az volt az álmom, hogy összedobok egy Stargate Atlantisos asztalt. A háttér már szerintem jó, már csak egy képernyővédő hiányzik. Egy korábbi hsz-emben említettem, hogy milyenre gondoltam ([link]), de sajnos azóta sem találtam olyat. A legtöbbre rá van írva valami, mondjuk az ''MGM'', vagy a ''Stargate: Atlantis'' etc... (nem azt akarom bámulni, h milyen reklámot nyom rá a készítő, vagyis inkább nem szöveget szeretnék háttérnek/akármi másnak bellítani...) Ez meg nekem nem tetszik (meg persze messze állnak az elképzelésemtől..). Hm. Kicsit elkanyarodtam a témától..
All of this has happened before, and will happen again.
-
Yooha
aktív tag
Az újabb változat ilyen: [link]
Igazából vacilálok e között a Samurize-os parancsikon-megjelenítés, meg az Objectdock között. Az objectdock-ban nem lehet két sorba/oszlopba rakni az ikonokat?
[Szerkesztve]Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
hu-Ízirájder
tag
Hy
keresek valamit.
egy leírást kresek ami minden parancsot leír a shutdown.exe hez, ez az a fájl amivel parancssorral lelehet állítani a gépet , újraindítani akármi.
Régen volt egy link fenn a www.samurize.hu egyik fórumán de ott a legtöbb fórum törölve lett ezzel együtt így már nincs meg. Ezért keresek egyet ahol megnézhetném ezeket.
asszem a microsoft support oldalán volt vhol de ott szavakra keresve is csak mást találok.
[link]
Ha van valaki akinek ezek le vannak írva hogy mivel mit lehet csinlni akkor az kérem ha tud adjon egy linket.
köszönöm -
Ben Cseng
tag
Úgy látom, hogy véget ért a verseny, de én erre a kettőre szavaztam volna:
1.kat: moonman
2.kat: Csedit
Amúgy én is csiszoltam egy kicsit az asztalomon, ilyen lett:
[link] -
Killberk
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #3463 üzenetére
Írd be parancssorba, hogy: shutdown /?
Kiírja a használható kapcsolókat.
Azért itt van egy leírás is: [link]http://killberk.deviantart.com/gallery
-
Yooha
aktív tag
válasz [pod]Diablo #3245 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy az efféle organikus mintákat honnan szeded?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Csedit
aktív tag
válasz Ben Cseng #3468 üzenetére
Köszönöm, az asztalomra még eddig senki sem szavazott.A tiéd is tetszik nagyon, úgy látom hasonló programokat használunk hozzá. Egyébként óra widgetet találtam nemrég szebbet is. Penguin_Analog_Clock szerintem sokkal jobb. Mostanában ünnepélyesebbé tettem egy kicsit , ilyen lett:
[link] -
^Pitbull^
csendes tag
Ha már benéztem, tessék egy saját desktop
és eredetibe: [link]::AmD PoWa: ASUS A8N32-SLI, A64 San Diego +3700@2900Mhz, Corsair XMS 3500 2*512, Pioneer 110D, Seagate Barracuda 2*120GB, MSI 7800GT, Ház moddolt, Táp Hiper Power HPU-4B580w Modular.
-
[pod]Diablo
őstag
már rég voltam erre,ingen elfoglalt voltam.ki nyerte a versenyt?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[-HERO-]
senior tag
Akkor énis beállok a sorba!
és nagyban: [link]
[Szerkesztve]### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
róland
veterán
Akkor egy első összesítés a szavazásokról (kérek midnekit, hogy nézze át a szavazatokat, nehogy kimaradjon valaki).
A nevezettek: [link], valamint [link] ([pod]Diablo asztala a mindent bele kategóriában).
Ettől a pillanattól lehetett szavzni: [link].
Letisztult kategória:
moonman: 1+1+1+1+ =4
Agostino: 1+ =1
Avalon: 1+1+1+1+ = 4
Nimda: 1+ =4
Timma: 1+1+ =2
Killberk: 1+1+ =2
DeadlyDeath: 1+ =1
Khaal: 1+ =1
Kalandor: 1+ =1
[pod]Diablo: 1+ =1
dni: 1+ =1
Amper: 1+ =1
Pala: 1+ =1
''Mindent bele'' kategória:
hu-Ízirájder: 1+1+1+1+1+1+1+1+ =8
Moonripper: 1+1+1+ =3
róland: 1+1+ =2
gLes: 1+ =1
akasp: 1+ =1
Csedit: 1+ =1
valamint egy, amiről épp nem tudom eldönteni, hogy kire is szavazott: ''mindekori *GERI* -nek kedvezek'' [link]
Következő szavazat, amiről nem tudom kire adták le: [link]
S Kalandor záró hozzászólása: [link]http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Csedit
aktív tag
Hátha valaki tud segíteni... Windowblinds 5.0-át használok, kevés skin tudja alapból, hogy egér jobb klikk és feltekeri az ablakot, eddig ilyet használtam mert szükségem van erre a funkcióra. Viszont, ha egy olyan skint telepítek ami ezt nem tudja, akkor ugye arra ott lenne a winroll, ami ezt tudja. Tudja is szépen,de csak akkor, ha nincs feltelepítve a windowblinds, mert a kettő együtt már nem működik. Valami ötlet, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Csedit
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #3488 üzenetére
Köszönöm. Akkor maradok a jól bevált skinemnél, ami minden nekem szükségeset tud.
-
hu-Ízirájder
tag
Nem ez nem igaz,
szeretném megköszönni mindazoknak akik vették a fáradtságot és szavaztak azthiszem ezt minden nevező nevében mondhatom.
Nagyon megtisztelő hogy rám is érkezett szavazat, köszönöm a szavazóknak.
Őszintén mivel nem az én dolgom így nem fírtattam az eredményhírdetést, de én is sajnálom hogy nem kapta meg a méltó formáját és ha nem is ünnepélyes deegy lelkes eredményhírdetés a szervezők részéról üdvözítő lett volna, de mind1. -
róland
veterán
Érkezett 37 szavazat.
Az eddigi eredmények szerint:
1.) Letisztult kategória: holtversenyben moonman és Avalon végzett az első helyen 4-4 szavazattal
2.) ''Mindent bele'' kategória: egyértelműen hu-Ízirájder lett a győztes 8 szavazattal.
Gratulálok a győzteseknek!
U.i.: Nimda természetesen összesen 1 szavazatot kapott a Letisztult kategóriában.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
atus
senior tag
Beszállok én is egy szkrinsottal, kíváncsi vagyok rajtam kívül tetszik-e ez valakinek.
[link]Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
Timma
csendes tag
-
Avalon
tag
Én is köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak is, akik egyáltalán szavaztak. persze nekik nem annyira, mint azoknak, akik rám, de nekik is.
-
nofreenick
aktív tag
lesz még ilyen derbi? erről lemaradtam...
-
őstag
Hali!
Nem tudom pontosan mennyire tartozik ide a kérdésem, de a probléma az asztal csinosítgatása után jelenetkezett.
A minap feltettem a Vista Transformation Pack 6 [link] nevezetű progit egy WindowBllindsal karöltve és azóta ha videót nézek (Media Player Classic-al) teljesképernyős módban nincs kép a fekete sávok között, illetve ha normálmódban van és egyszer lecsukom a tálcára majd visszarakom akkor is eltünik a kép (ha kétszer klikkelek a felső keretre és úgy nagyítja ki akkor meg van kép). Mi lehet a gond? Hogy tudnám visszakapni a képet?
Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest