Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz danielgalaxy #18579 üzenetére
Egyik haveromank van, nem rossz, tipikus "olajos-szappanos" Tom Ford illat. Szimplán csak egy jó illat, semmi extra nincs benne. Bár ettől még lehet jó.
-
Misogi
aktív tag
Nagyon tartós, rohadt erős. Szeretem a TF illatokat, de sose vennék, használnék mert számomra nagyon nehezen hordható illatok. Az Ombré Leather-ről is ez a véleményem, ettől függetlenül nem rossz, csak szerintem kicsit overhyped.
-
Jhonny06
veterán
Nagyon megér annyit, a Private Blend Ombre Leather és Tuscan Leather szintjét is simán hozza, csak olcsóbban és talán viselhetőbb egy kicsit, mint a Tuscan Leather.
-
törölt tag
Én nem szeret a bőrös illatokat de az Ombre Leather nem rossz. Hasonló a Colonia Leatherhez ami füstösen indít de tovább tart és később jobb is.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz danielgalaxy #18595 üzenetére
Kis korrekció:
-parfumeden.hu
-parfumhaz.eu(az előzőben el lettek írva a címek)
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz danielgalaxy #18674 üzenetére
köszi! néztem a összetevőket. látom az alap cédrus,tikfa,borostyán,pézsma. ez tényleg nem tűnik édesnek. a fekete dobozos edt-ben látom van cédrus,borostyán,moha,csokoládé,vanilia.a moha nem hangzik rosszul,de gondolom a csoki-vanilia elviszi édes leszáradássá? meg látom a dobozon 83% van ráírva. ezt utoljára a 1995-ben vett givenchy gentleman dobozán láttam abból is az volt az utolsó jó évjárat. ez akkor valami nagy kincs lehet
-
Mercutio_
félisten
válasz danielgalaxy #18674 üzenetére
Ez a Hanae Mori kint van a notino bemutató teremben, illetve nyitva van egyáltalán a notino?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Jhonny06
veterán
válasz danielgalaxy #18874 üzenetére
Nagyon érződik a Lalique-ban a levendula? Nem a kedvenc illatjegyem, hogy finoman fogalmazzak Viszont a Bois du Portugal-hoz hasonlítják, amit kedvelek.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz danielgalaxy #19309 üzenetére
Az illat alapján mit gondolsz, hordhatja bármilyen korosztály? Én személy szerint 23 vagyok, csak ezért kérdezem.
-
iatti
aktív tag
válasz danielgalaxy #19323 üzenetére
a tied mikori évjárat?
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz danielgalaxy #19339 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az eddigi vàlaszokat. Daniel,teljesen más a sima és a L'Homme széria? Illetve decantokat kremmaniàról erdemes rendelni?
-
törölt tag
válasz danielgalaxy #19975 üzenetére
Sajnos sokszor fogalmuk nincs a dolgokról. Kár, hogy az ismert külföldi webshopok nem szállítanak hozzánk.
-
Jhonny06
veterán
válasz danielgalaxy #19975 üzenetére
Ugyanezeket a köröket futottam le pár hónapja az Intense verzióval kapcsolatban. A végén már ott tartottam, hogy leírtam, hogy hogy néz ki a régi és az új doboz és kértem, hogy csak akkor adják fel, ha a nagykertől a régi verziót kapják. Hozzátéve, hogy legalább segítőkészek voltak több helyen is, de mindenki már az új verziót kapta. Fura, hogy az új megjelenésekor ilyen gyorsan váltanak, azt hittem több beragadt készlet van. Szerencsére az egyik parfümös csoportban aztán találtam egy vintage verziót jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
válasz danielgalaxy #20006 üzenetére
Bvlgari Man Glacial Essence: csak én érzem leszáradás után izzadtságszagúnak? Pedig jól indít.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
jolti
senior tag
válasz danielgalaxy #20006 üzenetére
Ok.
Thx! -
jolti
senior tag
válasz danielgalaxy #20471 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igen, azt én is észre vettem, hogy "púder illatú" lesz egy idő múlva. Mondjuk szeretem a puderes, íriszes illatokat. Feltéve, ha nincs túltolva benne.
A nejemnek tetszett ez az illat.
Az extrémet is illatoltam már belőle. Nem rossz, de az nekem túl feminin. Lehet csak az én bőrömön csinálja ezt, de nagyon nőies illata. Emiatt annyira nem jött be. De majd lehet meg egyszer megszagolom. Árban meg szinte ugyan annyi. Legalább is nem sok különbség van.Más.
Guerlain LInstant de Guerlain pour Homme edp-t nem lehet kapni sehol? Emberi áron legalább is. -
Jhonny06
veterán
válasz danielgalaxy #20642 üzenetére
Pedig a FB csoportokban mennie kell. Illatbirodalom, Illatok szerelmesei és Parfümmánia, ezekben nagyon sokan vannak. Ha mind a háromba felteszed, jól eséllyel elviszik (ha normális áron adod). Persze mindig van olyan, hogy valamire nincs olyan nagy kereslet.
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
válasz danielgalaxy #21891 üzenetére
Akkor jól emlékeztem!
Mikor elfogyott a Man nem foglalkoztam vele, mondom majd veszek, mert már akkor is tetszett az illata, de mindig valami újat vettem, ami még nem volt, most meg már nem lehet kapni...
Nagyon hasonlít a két illat szerintem. A TF tartósabb, a Versace Man-nek pedig jobb a spillage-a.Kk831228 #21890
Szerintem is!
Imádom
De érzek valami hiányt az írásodban.
De...[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz danielgalaxy #22909 üzenetére
Guerlain Homme EDP-ből 2 üveggel fújtam el, 3-ik üveget elvből nem vettem meg. Számomra minden idők egyik legjobb parfümje. Sokkal többet tud, mint az ára.
Ezek az Acqua di Parma illatok nem illannak el túl gyorsan? Annó nézegettem őket, de rájöttem, hogy felesleges, mert pár óra múlva úgysem lehet őket érezni.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz danielgalaxy #23401 üzenetére
Uhhh... Néhány éve nem szagoltam, ennyire megváltozott volna? Én is 3 üveggel biztos, hogy elfújkáltam belőle anno, de lehet 4 is volt. Nagyon szerettem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ricogsm
őstag
válasz danielgalaxy #24887 üzenetére
Esetleg itt? [link]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
válasz danielgalaxy #24949 üzenetére
Ha kivetted a szekrényből akkor most jobban érzed ?
Ha nem kell átveszem.[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Elektrosokk
addikt
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
ricogsm
őstag
-
bbdzyx
senior tag
válasz danielgalaxy #25605 üzenetére
Uhh bazz, igazad van, a black-kel kevertem.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Misogi
aktív tag
Ezt elolvastam és rendesen könnyezem a nevetéstől. Én ma este fogom átvenni az én Megamare decant-omat...próbálok felkészülni lelkileg akkor.
-
Elektrosokk
addikt
válasz danielgalaxy #25723 üzenetére
Na és az Imitation Man ? mesélhetnél róla.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
prime77
aktív tag
válasz danielgalaxy #25963 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat, ezzel a Dunhill Iconnal régen is szemezgettem, jókat hallottam róla, nem tudom milyen lehet.
Anno Notinoból beszerezhető volt.
Amúgy örülök neki, hogy egyetértek Gio vonalon. -
iatti
aktív tag
válasz danielgalaxy #25963 üzenetére
a guerlain homme edp hogy viszonyul az edt-hez? én az edt teszteremben nem érzek semmi citromost. azt edp tartósabb?
-
iatti
aktív tag
válasz danielgalaxy #25974 üzenetére
ez a formáju üveg van edp-ben nekem is. most néztem meg az üveget, edt-re emlékeztem 17 juliusi kiadás. ahogy nézem, az ára szépen kikerekedett még egy fél üveg van, de ahogy látom megy tarcsiba, még a végén nagy kincs lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz danielgalaxy #26309 üzenetére
Csak színben lesz hasonlóság...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Misogi
aktív tag
válasz danielgalaxy #27308 üzenetére
Micsoda leírás, meg is jött a kedvem hozzá.
-
őstag
válasz danielgalaxy #28621 üzenetére
Jaaa, akkor még jó h beszereztem az intense-t, Ázsiában egy helyen láttam 38k-ért.
-
addikt
válasz danielgalaxy #28623 üzenetére
NAV lefoglalás volt, jó áron adták nagy tételben.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- PlayStation 5
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MinDig TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest