Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtirley
tag
Üdv mindenkinek!
Már egy ideje olvasom a topikot hozzászólás nélkül, de most orsó vásárlás előtt állok és határozott elképzelésem van arról hogy mit is szeretnék.
Ezért kérdezném, hogy mi a probléma a Daiwa orsókkal a megfizethető kategóriában? Már gyárt orsót 20e Ft környékén is. Persze ez nem a prémium szegmens de még mindig jobban megbíznék benne mint egy AliExpress-en rendelt sokcsapágyas csodában aminél a garancia érvényesítésének esélye szinte nulla. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ott nem lehet használható orsókat venni, csak szerintem nagyobb a kockázata a mellényúlásnak. Éppen ezért kezdőnek inkább ajánlanék általam megbízhatónak tartott márkát rendes garanciával.
Ilyen márka a Shimano, ami többféle méretben és változatban megtalálható a botzsákomban, és ilyen márkának tartottam eddig a Daiwa-t is. -
shtirley
tag
Jó-jó, értem amit mondasz, ez a véleményed. De mi a baj a Daiwa orsókkal?
Lassan ötven vagyok, nyolc éves korom óta horgászom. Mostanra megtanultam, hogy inkább költök a megbízhatóbb minőségre, mint pár évente újat vegyek valamiből, mert tönkre ment.
Persze semmi bajom azzal ahogy te állsz a dologhoz, csak nekem ellentmondásos volt amit írtál. -
shtirley
tag
válasz sasa311 #65297 üzenetére
Ott a pont.
Ezért érzem ellentmondásosnak Saen kolléga kijelentését, hogy 20-30e forintért csak szart lehetne venni, az ennyibe sem kerülő Alis orsók a jók,a Daiwa viszont szar. Szerintem inkább ez lett volna jó tanács annak, aki az első orsóját nézegeti.
Én nem a Daiwa renoméját szeretném védeni. Az is csak egy gyártó, aki a piaci trendek szerinti legnagyobb nyereségre törekszik. -
shtirley
tag
válasz Koncipappa #66683 üzenetére
Nekem ilyen van. 3,4 m, rakós illesztésű, több hosszban is használható. Ebben a méretben egyáltalán nem nehéz, viszont elég strapásnak néz ki. Biztos van ahol olcsóbban is megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest