Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz martonx #7508 üzenetére

A magam részéről tiszta back oldalról jövök elektronika felől. Mostanra beletörődtem, hogy alap szinten a web fronthoz is értenem kell. Üsse kavics, mellé csaptam a többinek, amikbe úgyszintén bele kellett tanulnom. De ami azt illeti, olyan nagyon nem erőltetném túl. Egyenlőre legalább is. A html még nagyon olyan állapotban van, hogy lenne hova fejlődnie. Példának okáért lehetnének erőforrás file-ok, mint oop-ban a class-ok. Az oop-ben a class-okat egybe tudom építeni akárhány szinten. Html-el ugyan azt nem lehet megtenni. Amíg html-ben olyan nincsen, addig még szerver oldalra kell hozzá framework. Azzal együtt, hogy frontot tervezni-tesztelni meg kényelmesebb szerver nélkül (helyi mappában html, css, js), jelenleg egy kicsit szét van csúszva a webezési gyakorlat.

Aki azt állítja, fullstack-ből mindenhez profi, nem biztos, hogy direkt hazudik. Lehet, csak annyira ostoba, hogy azt sem tudja, mennyi mindent nem tud még. A legtöbb fullstack-esnek azt jelenti a "minden", hogy be tud configolni egy WP fórumot és üzembe tudja állítani.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák