Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
válasz DeltaPower #54681 üzenetére
Nem kell éjszakára lekapcsolni róla a záramot, ennyi. (dugd át másik konnektorba)
vagy: jelzi, hogy eljött a gépcsere ideje.
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Boldogat meg újévet!
-
gabe_
őstag
Hali!
Kávéfőzőt kell vásárolnom, mert sajnos a régi a halálán van. A Tesco-Auchan-Mediamarkt szentháromságon kívül van esetleg, ahol érdemes nézelődni? Szarvasi, vagy valami hasonló, presszó kávéfőzőre gondolok.Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
mobilon rakeresve az emagon 12ért csak filteres szart listazott ki, a fagor árban is jó lenne, ha lehetne kapni.
amúgy miért divat fikázni a 'nagy 3-ast?Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
válasz Outlander #56631 üzenetére
Jó, egy több százezres tételnél (hűtőláda, tv, ilyesmi) már simán megéri neten rendelni, kolegám is a 600ezres tévéjét netről házhoz szállítva 520ért rendelte, de egy 10ezer forintos tételnél nehéz olyat találni, ahol még a szállítással együtt is olcsóbb, mint a helyi boltokban. Ezért is írtam ide, hogy aki tudna ilyet, ne tartsa magában.
Na, az expertben vannak egész jók, mondjuk a szarvasi 11ért...
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz bitpork #57190 üzenetére
Ne haragudj de négymilliós autó vételnél akarsz megspórolni 10ezer - a fényképész 1-2ezer forintja = 8-9ezer forintot? Csak én érzem ezt fillérb@szásnak?
Ok, plusz a rászánt idő, ami ugye szintén pénz, de kárpótol a saját szemed...
Más: Canon nyomtatóba keresek olcsón PG-40 fekete patront...
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz bitpork #57198 üzenetére
Vettem már használt autót (sőt, eddig még csak azt vettem ), eddig még egyikre sem faragtam rá. Lehet, csak szerencsém volt. Költeni valamennyit mindig kell rá.
Bocsi, nekem a 4millióhoz képest 9000ft kis tételnek tűnik, de nem vagyunk egyformák.
Sok sikert az autóvásárláshoz.Én meg fogjam be a pofám, sosem volt még 4 millám autóra.
-
gabe_
őstag
Jó ár/érték arányú tabletet szeretnék, max. 30k-ig. Lehetőleg IPS, 1gb ram legyen, meg külön töltőcsatlakozó vagy bluetooth nem lenne hátrány. Kamera csak elől kell.A Wayteq xtab 79qci-t ajánlgatják, van még esetleg alternatíva?
-
gabe_
őstag
válasz M_o_g_y_i #58465 üzenetére
Nekem tegnap küldtek az otpből egy névre szóló american express dombornyomott bankkártyát, hogy amiért ilyen jó ügyfelük vagyok, (gyk. fizetek nekik évek óta mint a katonatiszt) aktiváljuk, és milyen jó lesz nekem.
Na a jó büdös k*va anyjukat még mit nem?
Ha nem lenne náluk az a rohadt lakáshitelem, már rég eltakarodtam volna másik bankba.Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Napiszar
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
válasz szumoo #63161 üzenetére
Basszus, ugyanitt fényképeztem az autómat eladás előtt, ami ráadásul szintén egy punto volt, igaz, 1-es. (Nem én vagyok az?)
BizonyítékSovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
válasz D@ni88 #64566 üzenetére
1. Padlógáznál minden dízel, még a vadi új is kormol. Nem hogy egy ilyen "sztrítrécingboy"
2. A 4. képen nem a kipufogóból folyt ki valami, hanem mosás után a kaszniról lecsurgó víz van a földön.Írom ezt úgy, hogy ez a szétbarmolt fos ingyen sem kéne... A komplett európai autómárkák alkatrészei vannak belelaptolva, igényesssssen De utálom, mikor eladásra lemossák a kocsit, és nincs türelmük várni egy negyed órát, míg megszárad, inkább vizesen lefényképezik - szar kamerás mobillal. Sok ilyen hirdetést látok
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
"4-gyes " gepe nincs-e valakinek elladooo? Olcson sz@rt jeligere. Cnc gephez kellene.
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
[link] "bontott zacskós szotyolát"
-
gabe_
őstag
Kecskeméten a zsibpiacon kivül lehet valahol használt biciklit venni? (olcsón jót)
-
gabe_
őstag
Vegyetek Családi házat!
-
gabe_
őstag
Laptokos kérdésem van, pontosabban nyetbukos: Törött a kijelző, rákötve tv-re (dsub - csak az van), hiába nyomkodom az FN+F3-at, ami a beépített és a külső kijelző közötti váltás, nem ad jelet a tvnek.
Amíg volt rajta win7, addig működött, win8-ra frissítés után semmi. A biost vagy a boot menüt szeretném a tv-n látni.Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
Keresek netbookot 25-30ezer ft körül, kétmagas legyen
ksenyon, lehetőleg ddr3-al, webkamerával, tip-top legyen meg minden...Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest