Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Outlander
addikt
De felb@sztam magam
Szép kártya elfogadó hely az ósánban [link]
Csak és kizárólag szemvizsgálatra, amiért 5k-t vonnának le...
Kint a plakáton, ez a "szolgáltatás" ingyenes (kb amúgy mindenhol)... erre azt mondták h inkább strandoljam el a szép kártyát....
Ez olyan, mint malom mozi.... mi nem fogadjuk el, de az emeleten az éttermek igen, de csak az itt vásárolt kaját hozhatod be...
Hungaisztán így szeretlek...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
ontheground
tag
Eladô szerkentyû: [link]
-
Chaser
legenda
Hogy OFF is legyek:
2x256MB SD ram, kétoldalas BX ready eladó ezeöccáz' vagy csere 1GB DDR2-re.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
Ma visszatértem a kommunizmusba, az egész utcafronton lesarlóztam a füvet. Mer' a krvaannyát régi de működik!
Mellesleg valaki innen ért tesco gazdaságos benzines fűkasza javításához?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #34613 üzenetére
Ótlandör' kollega biztos, ha megcsinálja azzal már biztos nem vágod le az ujjad
-
TeeBee73
veterán
No, megérkeztem Székelyföldről. Kiderült, van két unokahúgom, (nagy mellekkel) és egy f*aság amit a tájszólásukról mondanak. Egyedül "Ategnap" "Aholnap" volt érdekes, de egy nyírségi betyár ízesebben beszél mint Ők.
MOD2: Bárki bármit mond, az erdélyi szilva is csak sima pálinka, simán lecsúszik fél lityi, és csak utána kötekedek.
Az utak meg rosszabbak mint itt. (Pedig, ezeket nehéz űberelni).MOD: Élménybeszámoló holnap után, most fexek, mert hajnalban indulunk Szolnokra, málhával. De jó lesz.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
Bocs nincs tancolos gif-em de elsooooo...
[ Szerkesztve ]
...
-
ekrisztian
őstag
Hali!
Nincs nektek ilyen kimaradva, mondjuk vízhűtéses rendszerből?
[link] -
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #34627 üzenetére
Nincs
PS-ben hol van a vízjel lehetősége
szerk: mint az ogrek, rétegek
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
EEELLLLLSSSŐŐŐŐ!!!!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Nyár kezdő, videó klippp... [link]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Wictor
őstag
Napot! Valakit érdekel?
-
alázógyík
addikt
válasz Wictor #34632 üzenetére
Van egy régi, USB-s wifi Orinoco 11b adapterem.
2 sörért elvihető.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Ezekrol az Anker cuccokrol tudtok valamit?
Kellene valami external battery pack nekem, es amikor megyek nagyobb utra akkor nem vinnem a notebookom....
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #34634 üzenetére
Én úgy hallottam, h erősen hamisítják....
De messziről jött ember, azt mond amit akar... nekünk van hasonló cégesben, sztem senki nem használja, mert útközben ott a szivargyújtó, ha meg meg áll akkor meg a konnektor..
Ezek inkább túrázóknak jó...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #34635 üzenetére
Olyan sokat nem hasznalnam en sem, csak ha megyek haza, akkor London-Luton /1.5 ora Luton-Budapest/2.5 ora Budapest-Bekescsaba/2.5 ora
Ezek mind olyan idok amikor esetleg egy film nezessel eltudnam utni az idot, de ennyit nem bir ki a telom akkuja...aztan ha jovok vissza akkor ugyan ez....utana kb fingom sincs mikor hasznalnam legkozelebb.
Neztem elemes megoldast, de azok is 15 fon korul vannak, akkor ahhoz meg elem...amit majd megint nem tudok mire hasznalni...mert AA elem semmihez nem jo nekem, max csak a AAA....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Visszamennnye'!
...
-
bsh
addikt
vegyetek pover suply-t.
-
DeltaPower
addikt
Chaser és kecskeméti kollégák figyelmébe: ajánljatok már nekem egy normális notiszervizt, ahol esetleg nem riadnak vissza némi forrasztástól se. Szentesen vagy környékén lenne a legjobb, de az se gond ha kecskeméti. Esetleg olyan ember is jó, aki tud normális minőségben smd-t forrasztani.
Visszajött ugyanis a tölteni nem hajlandó dv7-es, szerviz diagnózisa: nem tudják javítani, szerintük a vga kezd leválni a lapról. Ja, oszt valszeg ezért nem tölti az aksit se..."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest