Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #28751 üzenetére
Nem találtam meg, lett Algoflex. De basszus, valahol meg nem is értem. Kemoterápiát kapok, és simán szenvednek másik is úgy front mellett, mint én, pl te is, és hozzám képest elvileg tök egészséges ember vagy alapvetően. Szavam nem lehet igazából, mert ez alapján simán jól viseli a szervezetem az egészet.
Egyébként még a formájuk is hasonló, de ettől nem áll helyre a pH érték a szádban.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #28753 üzenetére
Jó, a szellemi egészséget most nem akartam feszegetni.
alázógyík: hát igen, aki akkora sportember, hogy néhanapján, mikor látjuk bringával jár dolgozni is, az az igazi f@szagyerek.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
aztaaa mekkora trükk! vajon hogy csinálhatja?! én nem értem...
-
Agyasima
őstag
válasz DeltaPower #28764 üzenetére
És még?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
bartucc
addikt
Valakit érdekel 1,8m-es DVD-DVI kábel, olcsóé? 4db van, picipénzért
-
Devid_81
félisten
Ho?
Elolvad ugy is, hozzatok megerkezik a tavasz pikk pakk, mar jovoheten 10 fok felett lesz.
Mi azt mar nyarnak hivjuk![ Szerkesztve ]
...
-
sleve
tag
upsz ez nem ide
[ Szerkesztve ]
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz csaszi72 #28791 üzenetére
Ahogy Dévid is mondta, ez egy broáf-ébresztő
zenemuzsikaszh@rhalom...(#28793) bubi92: azt nem értem, hogy az ilyeneket az első "fellépése"
utánközben miért nem kezdik el jó mélyről jövő turhák közepette szépen agyhelyen-verni???[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest