Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz poffsoft #20798 üzenetére
Tényleg, tud valaki valami Nagykáoszról?
szerk: különösen figyeljetek a Fosicu, Dell, stb laptop és komplett gép hirdetésekre, lehet most Grande távozása után rakják fel a merciből okosított gépeket
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #20804 üzenetére
Szerintem valami mod lett új nick-el.
Ha nem, akkor emós lett, és felvágta az ereit, mert nem puncsolhat eleget "azokkal" az emberekkelEzt természetesen nem én írtam, csak itt hagytam a gépet bejelentkezve, és valaki ideírta ezt, majd általam ismeretlen helyre távozott.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
Boltos topicban még mindig elesett bajtársunkról megy a megemlékezés [link]
szerk: a félig
szrossz nyomtatóm nem kell senkinek? szerintem javítható[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #20808 üzenetére
írtam én is egyet oda
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz fero02 #20811 üzenetére
Itt kezdem magam megerősíteni abban, hogy nekem nem kell a többi topicba írni, de még olvasni sem
Így kerek a világ"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz fero02 #20813 üzenetére
Engem simán legenyózott
Csak hát valami miatt neki nem jár ban az ilyenért ... grande-t meg kikúrták a gyogyózás miatt.
Erre írtam azt, hogy jobb, ha csak ide írok, itt tudom mire számítsak (szárazon análba)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
-
DeltaPower
addikt
válasz fero02 #20813 üzenetére
Most valami front van, vagy mittudomén. Korábban linkeltem az energizer utazó aksis hír topicját, ott ami folyik az nem egyszerű, mintha egy apple-samsung háborút látnék. Csodálom hogy még nem gyalulták le azt a topicot a modok.
-
fero02
nagyúr
válasz george11 #20814 üzenetére
LOL!
Most meg privátban olt, h milyen bő nyállal nyalhatom ki a seggét, meg h mennyire le sem szar. Ahhoz képest elég érdekes, mert ha engem vmi nem érdekel akkor nem írok az akárkinek 2 privátot 1 percen belül. Vagy akkor megint nálam a hiba?
Ja, csak hogy tudjátok, Ti vagytok a bandám!
-
george11
addikt
válasz fero02 #20817 üzenetére
Én meg nyomtam egy ilyet : coolman-nak(mert kigyomlálták a genyózást), erre azt is törölték
Komolyan mondom, lassan felvidít az egész. Mit szedhetnek, hogy ennyire paranoiásak ??? Vagy lehet teljesítménybér van, és minél többet töröl annál több jön hó végén a számlára?
Nem is tudnám hova besorolni ezt.mondjuk az is érdekes egynek, hogy megjelenik pár arc a kecsóiból, és eltűnik a topic végéből 9 komment[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #20818 üzenetére
Próbálom, de nem segít, csak a cicikre tudok gondolni
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #20808 üzenetére
Annyira nem siratják szegény Péét.
-
poffsoft
veterán
válasz Graphics #20806 üzenetére
Igazándiból valami vita miatt kickbannkill-elte magát PH-ról (de mivel saját kérésre nem banolnak, ezért "alvó tag").
Amúgy elég keménytökű csávó - mostanában már valszleg csak az EMO topikba írnaMod: jééé, az én HSZ-em túlélte... mi mehetett ott, amíg távol voltam
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz fero02 #20822 üzenetére
És az ok, hogy egy genyózásért nem jár semmi, a gyogyózásért meg ban ?
Én innentől levontam azt a következtetést, hogy .... ... ... .. ......... ......."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #20824 üzenetére
"egy genyózásért nem jár semmi, a gyogyózásért meg ban"
És ott a pont, ez a "legkib@szottabbul" idegesítő tény, hogy vannak a fórumon egyenlők és még egyenlőbbek.
Ez meg egy aztaqrvaaa!!!
"tegnap nagy hang-, fény- és füstjelenség mellett kapcsolódott be a tápom, amikor megnyomtam a számítógép bekapcsoló gombját.
A gép működött tovább, és a HDD LED villogott, amelyből arra következtettem, hogy bootol (a monitor bekapcsolását már nem vártam meg).
Utána kipróbáltam simán konnektorba dugva csak magában, és már a táp bekapcsolásakor is pukkant egyet meg dobott egy kis szikrát. Igaz, ezután kikapcsolva, majd újra bekapcsolva nem jött sem pukkanás, sem szikra.
Ezután otthagytam a konnektorba bedugva, de a kapcsolót lekapcsolva, majd 1-2 óra múlva megint tettem egy próbát: bekapcsoltam, és megint volt pukkanás meg szikra is."[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
fero02
nagyúr
Ezt hívják kivételezésnek.
GrandeP-nek kivételesen mindig ban jár, mert minden alkalmat megragad, meg anyám kínja, másoknak meg kivételesen éppen semmi, mert jó a nyelvmunka.
poffsoft: többször hazudott, szavahihetetlen volt, eladott dolgaival többször volt gond. Chaser mindig nyírta (visszamenőleg 2 hét ban-t neki!!! ) A könnyebbik utat választotta, besértődött és lelécelt. Talán akkor is vmi rangrendszer módosítás volt és az nem tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
Gondolom a többi nem is számít ugye? Ezeket elfújta a szél vagy elhordta a kiscica?
Már itt is és itt is véglegest kellett volna kapnia. A harmadik körében játszott és ezt ő is tudta jól. Ennek ellenére ahelyett, hogy visszafogta magát megint nekiugrott az általa nem kedvelt fórumtársnak. Nem kellett volna.
Köszönöm, nem kérek választ, a téma részemről lezárva.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
george11
addikt
válasz föccer #20833 üzenetére
Nem erről volt szó
Az a f@szjankó miért nem kapott semmit, aki engem genyónak nevezett, úgy, hogy lehet életemben egy szót sem váltottam vele??!!! Erre tessék válaszolni Így már érthető mire értettem?Vagyis az nem durva személyeskedés, ha ENGEM nevez valaki genyónak, de ha egy nyaller gyereknek valaki beszól, akkor repül a ban? Ejnyemár, elvégre a PH fóruma a szigorú szabályzaton alapszik.
Ilyenkor mi a helyzet odafennt a nagyházban? Csak félve kérdem a szőnyeg széléről.
Nem a végleges banról volt szó, hanem arról, amit itt fejtegetek épp.
Lehet nem kértél választ, mert úgy a legegyszerűbb, de azért én várék valami reakciót.üdv, 6xbannoltgeorge11
ui: " a fórum alapelveibe ütközik (ne sérts, ne személyeskedj) "
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
ekrisztian
őstag
már vót:-) én ezért is bant adnék,hogy tanász ilyeneket a neten,(mondjuk én 4esre vizsgáztam,ezé nem tudom használni a netet)ami nem is igaz.mert ugye előbb fingottunk mint kancsikáztunk.me felénk így híjják.
Amúgy meg szeretlek ám!:-)
na nem úgy mint ahogy itt sokan szeretnék.. -
aXXon
őstag
válasz ekrisztian #20837 üzenetére
Igazság szerint az utolsó két mondatot leszámítva a többit nem is értem
Én egyébként tényleg nem tudtam, szégyen, nem szégyen, bevallom....
-
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #20837 üzenetére
hja!axxon!
nemsoká bannoljunk a sertést apóssal,majd hozok neked vért meg sertésmegfogóshozzatokedényabélnek pálinkát. -
aXXon
őstag
válasz ekrisztian #20840 üzenetére
LIKE!
-
föccer
nagyúr
válasz george11 #20834 üzenetére
Jelezted valahol, hogy sérelem ért? Én nem látom. Ha úgy gondolod, hogy sérelem ért, akkor jelezd a moderátorok felé, és úgy hamarosan ki lesz vizsgálva az eset. Egyébként ha ludsimon-ról lenne szó, akkor nem találom az ominózus részt, pedig az össze hozzászólásában kerestem.
Túl nagy a fórum, kevés a moderátor. Vannak kiemelt figyelem alatt álló topikok (igen ez is) és vannak amire kevésbé figyelünk. Nem veszünk észre mindent, ezért van a modker. Ha úgy gondoljátok, hogy az eljáró moderátor nem megfelelően járt el, akkor még mindig ott van a jogos mod. topik. Nem, nincs igazatok abban, hogy ott soha, senkinek nem adunk igazat. Ha jogos az észrevétel mindig korrigálunk.
Tök felesleges itt puffogni/duzzogni. Csak felszívjátok magatokat tök feleslegesen és indulatból fórumoztok, amivel csak tovább rontjátok a saját megítéléseteket. Nincs rá szüksége se nektek, se a fórumnak. Ha bajotok van valakivel, akkor menjetek a modkerbe és ne balhézzatok.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
george11
addikt
válasz föccer #20842 üzenetére
Jelezni akartam, de addigra már törölve lett a jövő is érdekes módon az adott topicból
Vannak ilyen X akták errefelé. Olyasmi, ez, mint amikor az ember a rendőrséggel harcol, vagy feltalálja az örökmozgót ...örökre eltűnnek a bizonyítékok. sokadik eset ez már, ezért merészeltem megjegyezni, hogy valami gebasz van odafent."Ha úgy gondoljátok, hogy az eljáró moderátor nem megfelelően járt el, akkor még mindig ott van a jogos mod."
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? keresgélj rá a kalandoros afféromra(már ami maradt belőle) ... na az óta vagyok én is kiemelt figyelem alatt, annak ellenére, hogy nem rólam derült ki ez az. Nem különösebben érdekel, ha okkal/ok nélkül kibannolnak xy időre, de akkor viszont kibeb@szottul elvárnám, hogy ne csak én élvezzem ezt a kis figyelmet. Erre akartam kitérni, de szerintem parttalan vita az egész. Ti páran vagyok az egyik oldal, és a másik pár(tíz)ezer a másik."amivel csak tovább rontjátok a saját megítéléseteket"
nem a miénk romlik"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
poffsoft
veterán
válasz george11 #20843 üzenetére
LIKE
(Ne psizkáld az alvó oroszlánt... mert aztán nézhetsz mélyen magadBAN!)
Amúgy szépen összefoglaltad a kedvenc fórumom fejlődési irányvonalát.
föccer: [link] Csak annyit fűznék hozzá, hogy ugye te is látod, nem ez volt a kérdés. És nem az első ilyen volt.
Lehet a bizonyítványt magyarázni, stb. stb., de tény, hogy már nem csúszik a színvonal, hanem zuhan. És nem a kisbetűsöké....[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz föccer #20842 üzenetére
Nem szokasom, de.
Ha már panasz. Irtam par helyre le se xartak.(dehogynem)
Év elején lehuztak 9k-val.Ujonc gyerekbol szenyor lett gyartja a blogokat.
Nem hirdethet megis kerik neki a pirosat.
Ezek szerint valaki atqur megint valakit.
Mast 3k lehuzasert vegleg kitiltotok.
Gyenyzsakszemet SE forumon sem latjak szivesen.Nem hirdethet.
Vajon miert?
Itt meg lepeget a lajtorjan.
Na, ilyenek szuresere kellene energiat forditani.
Bocsesz, de kijott.
Ekezetert bocsesz. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz poffsoft #20849 üzenetére
Tanulopenz megvolt, vasarolni szemelyesen, arulni bárhogy. 9K-ig meg még garazdalkodhatokis.
Ennyi nekem is jar.
Remelem valakit a nagyfalubol behuzok 9K-ra.Akkor lessz egal.
Remelem a sok smiley 1ertelmu. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest