Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz bundli #41919 üzenetére
Nem írtad hogy milyen kapszulas, de egy nesoresso kenterbe veri az instantot. Én két dolog miatt nem szeretem. Egyrészt valahogy minden kapszulanak van egy jellegzetes egyen íze, másrészt eleg drága. Napi két kv mellett, havi 7-8ezer ft. De, az instantnal sokkal jobb.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
gubabela
senior tag
válasz bundli #41922 üzenetére
Nekem van tchibo pure, elmegy kategória, ebben van a legtöbb kávè mennyisègre a kapszulában. Az instantnál sokkal jobb, de közelèben sincs a normális presszónak. Az a jó benne, hogy gyorsan tudsz vele kèszíteni iható kávèt, nagy a választèk (viszonylag). A tchibo webshopból szokott lenni a legolcsóbb, telefonos alkalmazásból rendelve ingyen szállítanak.
-
soldier2
őstag
Tchibot ismerem, annyira nem rossz mint a nescaffe. Heti két három kávéval nem is olyan drága. Venni a Tchibotól tudsz 90-110ft/kapszula áron.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
kaligula
tag
Ha az instant ízvilágát kedveled, akkor árban verhetetlen koffeinbeviteli megoldást találtál.
Piccolot és Tchibo gépet is próbálgattam, szerény véleményem szerint a Tchibo választéka most kicsit izgalmasabb. Valaki írta, hogy instant van a kapszulában, nos én eddig ilyesmivel nem találkoztam.rovidkv.reblog.hu
-
jolti
senior tag
-
Gigi01
őstag
válasz bundli #41932 üzenetére
Én sem kifejezetten a minőségi kávéért vagyok oda.Bár,mint ha mégis elindultam volna abba az irányba.Amit itt emlegetnek,nem is tudom hova tenni.
Nálam is inkább a koffein játszik,meg én szeretem az ízét is.Sokszor többet is innék,ami már lehet nem esne jól,azért akarok arabica vonalra áttérni.A kapszulás,meg egyéb termékeket én azért zárom ki,(ha már kávét akarok inni)nem tudom mi van benne.Én ezért váltottam szemesre.Az imént is főztem,és a puffanásnál már kaptam le,és öntöttem a csészébe.Megmaradt a hab is,bár még nem az igazi,de jó lesz,érzem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest