Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz fragola.6035 #43844 üzenetére
Ertem en. Nem is a HG1-rol szol a meresem. Szerintem Rajtad kivul ezt mar mindenki latja. A centrirozasrol szol.
A mert orlo "kilengese" a tengely hossza miatt extrem. Megsincs drama.
Ha osszehasonlitom a siktarcsas es kupos orlomuveket, akkor jozan parasztkent azt mondanam kapasbol, hogy egy szabalyozatlan tengely egy kuposnal ver oda jobban. Ha hosszabban, akademikus eszmefuttatasra vetemedem, akkor is ezt adja ki. Ettol persze meg nem feltetlenul van igy.Namarmost, minthogy az ipari orloknel a tengely is osszehasonlithatatlanul rovidebb, a fordulatszam meg a soxorosa egy manualhoz kepest, ezert nyilvan az utesek default merteke is toredeke orles alatt a manualhoz kepest.
A magamfajta -maradjunk csekely kepessegu izlelessel megaldott besorolasnal - es sok hasonlo sorstarsammal egyutt keptelen vagyok egy ingazo tengelyu orlo es egy preciz ipari kozott erdemi kulonbseget tenni, akkor vajon mit hoz OBJEKTIVE, egy ennel az ipari hulladeknal klasszisokkal centralisabb ipari orlo tengelyenek szazadok alatti hegyezese? Nem feledve azt, hogy ha kave kerul bele, akkor az odaver annak is dulvan. Na, ez nem fer az en fejembe. Remelem felreerthetetlen vagyok.
A Rossi-rol meg a Doohan-rol dunsztom sincsen, mert egyiket sem hasznalom.Motorosoknal megragadtam a grindondemand-ra "tuningolt" LSM-nel illetve muszaj lesz most hasznalnom egy Profitec ProT64-et.
[ Szerkesztve ]
-
Leica m 28
csendes tag
válasz fragola.6035 #43844 üzenetére
De miért rosszabb a Rossi mint az SJ? - oké a késméret valamivel kissebb, oké, nem folymatosan állítható, de pédául lassabban forog 1300 RPM ha jól tévedek. Ipari felépítés, komoly örlőház stb?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple notebookok
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest