Új hozzászólás Aktív témák

  • TiceRex

    csendes újonc

    válasz ElFeo #1549 üzenetére

    Ez nagyjából olyan, mintha én írtam volna. :-)

    UBports vs. Sailfish: az UBports felhasználói felülete nekem nagyon nem tetszik, funkcióiban is gyengécske. Talán az UBportsnak nagyobb a felhasználói bázisa (?), vagy elkötelezettebbek a fejlesztők/felhasználók (?), mindenesetre átláthatóbb a fejlesztés (folyamatosan blogolnak róla), és nagyobb az esély, hogy egy-egy vágyott funkció megvalósul.

    Banki appok: én a mobil fizetést nem használom. (Az egyik olyan bankban dolgozom, ahol ezt elsőként vezették be, és sajnos látom a hátterét is...) Mostanában arra szoktam rá, hogy tartok egy root-olt Androidos telefont, amire telepítem ezeket az alkalmazásokat. Elindítani a root miatt (pár kivétellel) nem lehet, de így hozzáférhető az utolsó verzió apk-ja. Ezt szoktam Sailfish-re másolni, és ott telepíteni. Sajnos az Alien Dalvik is root-oltnak számít, így pár funkció itt sem működik, de azok igen, amikre szükségem van.

    Xperia X: én is használtam X-et (a Compact verziót), de azon csak 4.4-es Android van, így hamarosan egyáltalán nem lesz rá app frissítés. Most XA2-t használok, ott kicsit jobb a helyzet (8.1), de persze ez sem olyan, mint a natív Android.

Új hozzászólás Aktív témák