Új hozzászólás Aktív témák

  • matthewKER

    tag

    válasz tasmilan #9546 üzenetére

    Én először is megnézném, hogy milyen állapotban van a mikrofon: Tehát valami hangfelvevővel felvennék valamit, hogy visszahallgassam. Nekem is etotalk-s ROM volt eredetileg, de nem volt rajt sokáig.
    Ha a mikrofon jó, akkor én nem ajánlom a gyári visszaállítást, mert ez már egy módosított ROM és kitudja, mi lesz a visszaállított gyári állapot. Ha nem akarsz nagy változást, akkor a KurtCobain féle szoftvert rakd fel recoveryből (az etotalk-s recovery nekem nagyon bevált, csak néhány hónapja cseréltem le).
    KurtCobain féle ROM: ROM
    Ehhez a ROM-hoz van egy apró patch is, ami ahhoz a ROM-hoz készült, amelyből KurtCobain összerakta a ROM-t. Feltöltöttem IDE. Ez rögtön telepíthető recoveryből a ROM után.
    Ha még nem csináltál ilyet, akkor:
    0. SD-kártyára másold fel a két ZIP fájlt
    1. Telefont kikapcsolod
    2. Hangerő fel + bekapcsoló gomb hosszan nyomvatartva előhozza a recovery módot (navigálás: fel/le hangerő gombok; kiválasztás: bekapcsológomb)
    3. Ha szeretnéd, hogy meglegyen az eredeti ROM is, akkor csinálj egy mentést: Backup & restore -> Backup (SD-kártyára le fogja menteni a teljes rendszert)
    4. Vissza a főmenübe: Wipe data/Factory reset, majd Wipe cache partition, majd ezt követően Advanced -> Wipe Dalvik cache
    5. Vissza a főmenübe, itt: Install zip from sdcard -> Choose zip from sdcard -> a ROM zip fájlát kiválasztod
    6. Miután végzett ugyanez a patch zip fájlával
    7. Főmenüben Reboot system now
    +1. Egy ideig eltart, amíg először feláll a rendszer

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák