Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz ST05 #9022 üzenetére

    Éppen hogy a gyári paszta se rossz ezért sem szedem le erről a malayról a kupakot...
    Ha visszaolvasol azonban kétségtelen tény hogy éppen nálam az én skalpolt costa rica processzorom bizony 3-4 fokkal szebben muzsikált és ez vitathatatlan megskalpolva mint előtte, a baj csak az hogy szerintem hamár valaki kupak buherál, ha már valaki óvatósan előbujtatja a magot, akkor bizony a kupak visszarakása válik értelmetlenné szerintem, mert a kupak is belül egy krómozott réz és a króm valjuk be az egyik legszarabb hővezető.

    Tehát úgymond valami tervel vagy kész előkészített átépítéssel van értelme a mutatványnak, mert ne felejsd el, a kupak nélküli processzorok (pl cerka 600 még annó) is kikerültek a forgalomba a magjukkal az ég felé kacsingatva valami kék szar festékpöttyel rácsurgatva.

    van értelme tehát a kupaktalanításnak persze nem eladási célokra hanem sajátra, viszont kéne hozzá egy drehás rezes mester is aki legyártja az ahoz illő új hűtőket és illesztéseket hogy legyen értelme különben marad a buherált sufni tuning meg a lesarkazás veszélye és az elbukott 60 ezer Ft utáni siránkozás.

    és hidd el ha valakinek ferrári motor kell, az leszarja hogy karcos vagy kopott e a kaszni, hiszen a teljesítmény lebeg a szeme előtt és nem a design.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák