Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz SzlobiG #4195 üzenetére

    Igazad lett. :R

    Átállítottam mindkét ventit szívásra, a ház hátuljába betettem a hűtő extra ventijét, a felszabadultat egyelőre kivettem, mert majd holnap állok neki beszerelni a ház tetejére, amennyiben szükség lesz rá. Nem biztos, mert jelenleg még mindig 26°C van a szobában és zárt ház mellett a következő értékeket mértem:

    Igaz, ez még csak a normál desktop állapot, játékok közben majd holnap figyelem a hőmérsékleteket.

    Megjegyzés: Általában nincs rossz véleményem a Thermaltake termékeiről, de az, aki ezt a gumi rögzítőfüleket kitalálta, az tehet egy szívességet. :) Megszenvedtem velük.

    Ui.: A hűtő tisztítása is macerás lesz, mert a hátsó panel, ami tartja, pont úgy helyezkedik el, hogy a ház alján lévő kivágásban - ami elvileg ezért kellene hogy legyen - nem lehet kicsavarni a hátsó csavarok közül kettőt. Így majd ki kell szedni az alaplapot akkor, ha pucolom a ventiket... :)

    (#4204) krx21: Elhiszem, de így is délután kettő óta ezzel foglalkozok, és már este 10 van, alig látok ki a fejemből. Előbb a régi alkatrészeket is be kellett dobozolni, az sem volt meg két perc alatt. :D

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák