Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz lofagi #29751 üzenetére

    Egy kis update a helyzetről.

    Nyilván próbálok mindenféle megoldást találni a problémámra, az itt elhangzottakat is próbálgattam. Másik PSU, DDU.val leszedni a drivert újrarakni, másik slot, másik kártya.

    Amit kipróbáltam. Új PSU a gépbe. Másik slotban, lejjebb helyezve a kártya, vagyis kártyák.

    Itt mind 2 psu látható, a képen a silversonic van bekötve éppen, tökéletesen működő táp, tehát ezzel kétlem,hogy baj lenne. Szóval úgy néz ki,hogy a táp talán kipipálható, mint hibaforrás.

    A driverek cseréje viszont hozott érdekességet. DDU és feltettem a 375.70-et amit javasoltak a fórumon,hogy azzal menjen. Az eredménye a 780as kártyával:

    Majd DDU újra, 980ti kártya be, 375.70 driver fel és tesztje, ereménye:


    Ez utóbbit alig tudtam lefotózni, mert a fekete kép és a pillanatnyi felugró képkockák váltakoztak.

    A korábban használt 359.05 driver volt amivel nem tört a kép, viszont a 780as kártyával a teszt lefuttatása után, ahogy kiléptem a windowsba már rögtön kifagyott a gép. Desktopba ki és fekete képernyő, csak a reset segít.

    Még 1 slot van amiben nem próbáltam ki, de eléggé szabadidő hiányban szenvedek, így lassan haladok. Próbálok kizárni mindent, de egyelőre az a gyanúm, hogy meghalt az alaplap vagyis inkább annak a pci-e slotja, de mind2??? Vagy épp a CPU-ban halt meg a PCI-e vezérlése, egyáltalán lehet ilyen?

    CPU meghallhatott? Ez a legfontosabb kérdésem igazából, mert egy alaplapot mondjuk beszerzek 40-ért, ami már elfogadható szint, de azért a proci vagy vga kérdése már húzosabb dolog.

    Azért az hozzá tenném a dologhoz, hogy egy ilyen gépet kéne megmenteni. Csak erős idegzetűeknek ajánlottak az alábbi képek. :D Igazából egyáltalán nem csodálkozom,hogy tönkrement benne valami.

    VGA
    Case
    SSD
    PSU
    CPU
    Mb

    Ui.: még mielőtt nekem esnétek, ez nem az én gépem volt. Én csak megpróbálom megoldani és gondját viselni, ahogy azt megérdemli. :]

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák