Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz California1 #279931 üzenetére
Én nem vettem észre lassulást. (16.2)
-
xhege
veterán
válasz California1 #279933 üzenetére
Xs esetén is működik, így szerintem 11-el sem lehet gond.
-
esbii22
őstag
Ne frissíts maradj iOS 15-ön, nagyon belassult, olyan lett mint lassított felvétel. Minden alkalmazás akad, kész röhej.
Viccet félre téve nyugodtan frissíts, nem fog semmi belassulni. 16.2-őn vagyok. Nem emlékszem, hogy bármelyik Apple frissítés lassította volna a telefont….
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
törölt tag
Lassulás nem, inkább üzemidőről olvasni kicsit szerencse kérdése. Nagy bug nincs, kis röccenés itt-ott animációkban. Záróképernyőt és értesítéseket átvariálták, újdonságok mellett csendben azért mindig el is vesznek funkciókat.
-
Morgenstern
tag
Nekem 11 pro-n príma. Bár nekem fétisem, hogy főverzió váltásnál nyomok egy HR-t.
-
esbii22
őstag
válasz California1 #279937 üzenetére
Ha jól tudom az iPhone 11-ről kérdeztél, lassul-e vagy nem, és én arra is válaszoltam. Lassan 3 éve használom sosem
volt semmi baj.
Hogy jön ide az iPhone 6?iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
lypen99
aktív tag
válasz California1 #279933 üzenetére
-
félisten
válasz California1 #311519 üzenetére
Nincs kép.
-
Topikgazda
válasz California1 #311524 üzenetére
Nagyon kevés tapasztalatom van az Arckönyv szolgáltatással, ezért erre sajnos nem tudok mit mondani.
Lehetne tipp a hálózati gond, de akkor az nem csak egy oldanál lépne fel. -
félisten
válasz California1 #311524 üzenetére
Tuti vak vagyok, de mi a gond a képeden?
-
esbii22
őstag
válasz California1 #311519 üzenetére
Használsz adblockert? Ha igen akkor az “aA” ra kattintva kapcsold ki ideiglenesen es frissitsd az oldalt. Utana visszakapcsolhatod.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
őstag
válasz California1 #311946 üzenetére
A Bluetooth beállítások között az autó minek van felvéve?
(i) gomb -> Eszköz típus
Állítsd erre: “Autó hangrendszere”, ne Fejhallgató legyen.Reméljük ez segít
-
Topikgazda
-
bollokcs80
Korrektor
válasz California1 #314222 üzenetére
Windowsra most van egy új program az MS Storeban Apple Devices néven, próbáld ki.
3uTools is segíthet.
Elvileg kábelen összekötve géppel elérhető a DCIM mappa is direktben.
B.Cs.
-
Noxy
veterán
válasz California1 #314240 üzenetére
Távolítsd el az összes Apple drive-t a prog.. hozzá.. eltávolításánál, majd rakd fel újra.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz California1 #314260 üzenetére
Nincs (még) MAC-m.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
válasz California1 #314260 üzenetére
Melyik macOS? iTunes helyett Music van. A felismerés automatikusan történik, kábeles csatlakozás után azt is beállíthatod, hogy Wifin is csatlakozzon, így mindig elérhető lesz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz California1 #314269 üzenetére
Szerintem frissítsd a macOS-t.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sgeza
veterán
válasz California1 #314577 üzenetére
A készülékről töröld, ami nem kell, utána ürítsd a töröltek közül is, és szinkronizáld!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest